Κατάργηση του sso.teiion.gr ως μέθοδος πιστοποίησης για είσοδο στο opencourses.ionio.gr με την έναρξη του νέου ακαδημαϊκού έτους 2022-2023

ShareThis
Δημοσίευση: 24-11-2022 09:44 | Προβολές: 576
image

Με την έναρξη του νέου ακαδημαϊκού έτους (Οκτώβριος 2022) σταμάτησε η λειτουργία του sso.teiion.gr.

Ποιους επηρεάζει:

τους  φοιτητές του πρώην ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, οι οποίοι ακόμα χρησιμοποιούν ως  τρόπο πιστοποίησης το sso.teiion.gr για είσοδο στην πλατφόρμα opencourses.ionio.gr , οι οποίοι δεν μπορούν να εισέρχονται σε αυτήν μετά την κατάργηση του συγκεκριμένου τρόπου πιστοποίησης.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Όσοι φοιτητές του πρώην ΤΕΙ χρησιμοποιούν πλέον το username & password του ionio.gr λογαριασμού που διαθέτουν, δεν επηρεάζονται.

Τι πρέπει να κάνουν όσοι επηρεάζονται από την κατάργηση του sso.teiion.gr :

Να εγγραφούν ξανά στην πλατφόρμα opencourses.ionio.gr χρησιμοποιώντας ως username & password το όνομα χρήστη και τον κωδικό του ionio.gr λογαριασμού που διαθέτουν και στη συνέχεια να γραφτούν στα μαθήματα που επιθυμούν. Υπενθυμίζουμε ότι για την διαδικασία εγγραφής:

  • πηγαίνουμε από την κεντρική σελίδα opencourses.ionio.gr στο μενού που υπάρχει αριστερά,
  • ανοίγουμε τις "Βασικές Επιλογές", επιλέγουμε "Εγγραφή", και στην συνέχεια "Πιστοποίηση μέσω LDAP" από το πλαίσιο που αφορά τους Εκπαιδευόμενους (Φοιτητές) 
  • μετά την εγγραφή σας, πηγαίνετε στη "Συνδεση χρήστη" και πληκτρολογείτε τα username & password του ionio.gr λογαριασμού  σας για να εισέλθετε στην πλατφόρμα και να εγγραφείτε εκ νέου στα μαθήματα που επιθυμείτε

 


Επιστροφή

Ενημέρωση

Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Αργοστόλι, Κεφαλονιά ΤΚ 28100, τηλ:26710-27101
E-mail:
grambg@ionio.gr (Διοικητικά Θέματα)
gramfood@ionio.gr (Φοιτητικά Θέματα)
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας