ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΜΒΟΛΙΜΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2022-2023 (για τους σπουδαστές πρώην ΤΕΙ)

ShareThis
Δημοσίευση: 21-12-2022 10:55 | Προβολές: 515
image

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΜΒΟΛΙΜΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ (σπουδαστές πρώην ΤΕΙ)

Οι δηλώσεις εμβόλιμης εξεταστικής χειμερινού εξαμήνου ακ. έτους 2022-2023 θα πραγματοποιηθούν από 9 έως 15 Ιανουαρίου 2023.

Όλα τα μαθήματα θα είναι διαθέσιμα (χειμερινού και εαρινού εξαμήνου). Οι φοιτητές/τριες θα πρέπει να φροντίσουν να ελέγξουν έγκαιρα τη δυνατότητα εισόδου στο ηλεκτρονικό σύστημα dias.ionio.gr, καθώς και τα μαθήματα που πρέπει να δηλώσουν (μαθήματα χειμερινών εξαμήνων που δεν δηλώθηκαν στην περίοδο δηλώσεων Σεπτεμβρίου 2022 και μαθήματα εαρινών εξαμήνων).

Δικαίωμα συμμετοχής στην εμβόλιμη εξεταστική έχουν οι φοιτητές/τριες που έχουν υπερβεί την ελάχιστη διάρκεια φοίτησης (4 έτη φοίτησης), με την προϋπόθεση ότι τα μαθήματα έχουν δηλωθεί τουλάχιστον μία φορά σε κανονική περίοδο δήλωσης μαθημάτων.

Το πρόγραμμα εξεταστικής (https://fst.ionio.gr/gr/news/26962/) περιλαμβάνει τα μαθήματα εμβόλιμης εξεταστικής.

ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Υπενθυμίζουμε τις παρακάτω αντιστοιχίσεις μαθημάτων:

Μάθημα Β201 Ειδική Γεωργία & Λαχανοκομία: Ανοιχτό για δήλωση στην εμβόλιμη εξεταστική για τους/τις φοιτητές/τριες που το έχουν δηλώσει στο παρελθόν. Αντικατάσταση με το μάθημα "Αρχές Φυτικής Παραγωγής" για τους/τις φοιτητές/τριες που δεν το είχαν δηλώσει στο παρελθόν. 

Μάθημα Δ406 Ειδική Ζωοτεχνία: Ανοιχτό για δήλωση στην εμβόλιμη εξεταστική για τους/τις φοιτητές/τριες που το έχουν δηλώσει στο παρελθόν. Αντικατάσταση με το μάθημα "Διαχείριση Εδαφών & Ποιότητα Τροφίμων" για τους/τις φοιτητές/τριες που δεν το είχαν δηλώσει στο παρελθόν. 

Μάθημα Ζ705.2 Εργασιακές Σχέσεις: Ανοιχτό για δήλωση στην εμβόλιμη εξεταστική για τους/τις φοιτητές/τριες που το έχουν δηλώσει στο παρελθόν. Αντικατάσταση με το μάθημα "Αξιοποίηση Παραπροϊόντων Βιομηχανιών Τροφίμων" για τους/τις φοιτητές/τριες που δεν το είχαν δηλώσει στο παρελθόν. 


Επιστροφή

Ενημέρωση

Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Αργοστόλι, Κεφαλονιά ΤΚ 28100, τηλ:26710-27101
E-mail:
grambg@ionio.gr (Διοικητικά Θέματα)
gramfood@ionio.gr (Φοιτητικά Θέματα)
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας