4η Ημερίδα - Κέρκυρα - Έρευνα για την βιολογική αξία των προϊόντων (οίνος, σταφίδα) και των παραπροϊόντων του σταφυλιού από τα νησιά του Ιονίου

ShareThis
Δημοσίευση: 24-01-2023 11:43 | Προβολές: 361
gr  pdf.png  ΑΦΙΣΑ
Mέγεθος: 293.83 KB :: Τύπος: Αρχείο PDF
gr  pdf.png  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ
Mέγεθος: 218.74 KB :: Τύπος: Αρχείο PDF
gr  pdf.png  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Mέγεθος: 211.53 KB :: Τύπος: Αρχείο PDF
image

Σας προσκαλούμε στην 4η ενημερωτική ημερίδα - Κέρκυρα η οποία  θα πραγματοποιηθεί την Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023, ώρα 16:00 διαδικτυακά  στη διεύθυνση

https://ionio-gr.zoom.us/j/96083628987

Στην ημερίδα θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα της πράξης  «Έρευνα για την βιολογική αξία των προϊόντων (οίνος, σταφίδα) και των παραπροϊόντων του σταφυλιού από τα νησιά του Ιονίου» [MIS 5006536] που υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ιόνια Νησιά 2014-2020» που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Ταμείο  Περιφερειακής Ανάπτυξης - ΕΤΠΑ) και εθνικούς πόρους.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα  https://ionianwines.fst.ionio.gr/

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα!

Ο Επιστημονικά Υπεύθυνος της πράξης

Ιωάννης Σαμαράς, Καθηγητής

 


Επιστροφή

Ενημέρωση

Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Αργοστόλι, Κεφαλονιά ΤΚ 28100, τηλ:26710-27101
E-mail:
grambg@ionio.gr (Διοικητικά Θέματα)
gramfood@ionio.gr (Φοιτητικά Θέματα)
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας