Νέα ημερομηνία κατάθεσης του Πρωτοκόλλου Συνεργασίας - Υπενθύμιση αποστολής Ερωτηματολογίου Εισόδου & εντύπου Εργάνη

ShareThis
Δημοσίευση: 19-02-2024 23:54 | Προβολές: 2538
Έναρξη: 08-02-2024 |Λήξη: 15-03-2024
[Έληξε]
image
  • Ενημερώνουμε τους/τις φοιτητές/τριες, οι οποίοι ξεκίνησαν την Πρακτική τους Άσκηση (Π.Α.) την 1η Φεβρουαρίου & την 1η Μαρτίου, ότι η ημερομηνία κατάθεσης/ταχυδρομικής αποστολής των Πρωτοκόλλων Συνεργασίας (2 πρωτότυπα έγγραφα) παρατείνεται μέχρι την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024!

    - Ο φάκελος με τα πρωτότυπα έγγραφα αποστέλλεται με απλή ταχυδρομική αποστολή στη διεύθυνση: Ιόνιο Πανεπιστήμιο, Ιωαν. Θεοτόκη 72, 49132 Κέρκυρα, Γραφείο Πρακτικής Άσκησης Ιονίου Πανεπιστημίου (υπόψη Μ. Κοντογιώργη).

    - Στην περίπτωση κατά την οποία τα έγγραφα απεστάλησαν με υπηρεσία ταχυμεταφοράς, παρακαλούμε όπως αποστείλετε τον αριθμό αποδεικτικού, στο email kontogeorgi@ionio.gr

    Το Πρωτόκολλο Συνεργασίας αποστέλλεται, επίσης, ηλεκτρονικά στο email internship@ionio.gr, άμεσα (κατά την έναρξη της Π.Α.

  • Υπενθυμίζουμε ακόμη ότι το Ερωτηματολόγιο Εισόδου Συμμετεχόντων αποστέλλεται άμεσα (κατά την έναρξη της Π.Α.), συμπληρωμένο με τα στοιχεία του ασκούμενου & υπογεγραμμένο, στο email internship@ionio.gr.


  • Τέλος, επισημαίνουμε ότι το έντυπο Ε3.5 (Έναρξη Πρακτικής Άσκησης στο Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ - Αναγγελία πρόσληψης) υποβάλλεται από τον Φορέα Υποδοχής της Π.Α. Το έγγραφο με τον αριθμό πρωτοκόλλου και την ημερομηνία υποβολής αποστέλλεται άμεσα - κατά την έναρξη της Π.Α. (είτε από τον υπεύθυνο στον Φορέα, είτε από τον ασκούμενο) στο email internship@ionio.gr.


Επιστροφή

Ενημέρωση

Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Αργοστόλι, Κεφαλονιά ΤΚ 28100, τηλ:26710-27101
E-mail:
grambg@ionio.gr (Διοικητικά Θέματα)
gramfood@ionio.gr (Φοιτητικά Θέματα)
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας