Πρόγραμμα Μαθημάτων
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΦΡΟΥΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
Δημοσίευση: 30-09-2022 10:55 | Προβολές: 659
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΖΥΜΩΣΕΙΣ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Δημοσίευση: 30-09-2022 10:31 | Προβολές: 362
Οι εγγραφές στα εργαστήρια και η έναρξη μαθημάτων θα πραγματοποιηθούν τη βδομάδα 10-14/10.Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για τον ακριβή τόπο και χρόνο.Ο διδάσκωνΝ. Κοψαχείλης
ΕΝΑΡΞΗ - ΕΓΓΡΑΦΗ - Τεχνολογία και Έλεγχος Ποιότητας Κρέατος, Επιστήμη και Τεχνολογία Γάλακτος και Προϊόντων
Δημοσίευση: 30-09-2022 10:24 | Προβολές: 665
ΒΙΟΛΟΓΙΑ, ΥΓΙΕΙΝΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ - ΕΝΑΡΞΗ
Δημοσίευση: 29-09-2022 14:41 | Προβολές: 451
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΑΚ. ΕΤΟΥΣ 2022-2023
Δημοσίευση: 27-09-2022 14:39 | Προβολές: 2399
Επισυνάπτεται το πρόγραμμα χειμερινού εξαμήνου του ακ. έτους 2022-2023.
Για τη συμμετοχή στη διδασκαλία και την εξέταση των μαθημάτων, είναι υποχρεωτική η ηλεκτρονική δήλωση μαθημάτων, η οποία θα μπορεί να πραγματοποιηθεί από τις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 7 Οκτωβρίου 2022, μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος dias.
Οι πρωτοετείς φοιτητές δεν χρειάζεται να προβούν σε δήλωση μαθημάτων για τα (...)
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞEΤΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ 2022
Δημοσίευση: 13-05-2022 14:04 | Προβολές: 1913
Το Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων ανακοινώνει το πρόγραμμα εξεταστικής περιόδου Ιουνίου 2022.
Το πρόγραμμα περιέχει μαθήματα εαρινού εξαμήνου για όλους τους φοιτητές αλλά και μαθήματα χειμερινού εξαμήνου για τους φοιτητές που συμμετέχουν στην εμβόλιμη εξεταστική (φοιτητές 9ου ή μεγαλύτερου εξαμήνου).
Για τη συμμετοχή στις εξετάσεις απαιτείται να έχει πραγματοποιηθεί δήλωση (...)
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2021-2022 (ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ)
Δημοσίευση: 09-03-2022 09:49 | Προβολές: 1128
ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ
Δημοσίευση: 08-03-2022 11:21 | Προβολές: 490
Το μάθημα "Εφαρμογές Στατιστικής" θα διδάσκεται από τη Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022 και ώρα 10:30 π.μ. στο Αμφιθέατρο Β από τον Δρ Αλέξανδρο Κούλη.
ΧΗΜΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ: ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ_ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ
Δημοσίευση: 15-02-2022 14:23 | Προβολές: 515
Η εισαγωγή όλων των φοιτητών στο opencourses του μαθήματος θα πραγματοποιηθεί μετά τη λήξη των δηλώσεων εξαμήνου.Οι εγγραφές σε εργαστηριακές ομάδες και η έναρξη των μαθημάτων, στη Χημεία Τροφίμων, θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 22/2 στις 15:00 στο ΑμφΒ (Αρσένης).Παρακαλώ για την παρουσία σαςΟ ΔιδάσκωνΝ. Κοψαχείλης
ΓΕΝΙΚΗ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ - ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ
Δημοσίευση: 14-02-2022 12:05 | Προβολές: 333
Οι παραδόσεις του μαθήματος "Γενική Μικροβιολογία" (θεωρία) ξεκινούν την Τετάρτη 16.02.2022 και ώρα 10:30 πμ.
Ε. Ηρειώτου
ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ "ΓΕΝΙΚΗ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ"
Δημοσίευση: 14-02-2022 12:03 | Προβολές: 373
Οι εγγραφές του Εργαστηρίου Γενικής Μικροβιολογίας θα γίνουν τη Τετάρτη 16.02.2022 και ώρα 10:30 πμ.
Οι διδάσκοντες
Α. Γεράκης
Ε. Ηρειώτου
Έναρξη μαθημάτων Ποσοτική Χημεία Θεωρία και Εργαστήριο
Δημοσίευση: 14-02-2022 11:47 | Προβολές: 450
Την Τετάρτη 16/02/2022 Θα πραγματοποιηθεί η Θεωρία της Ποσοτικής Χημείαςμε βάση το πρόγραμμα.Ακόμη, ΟΛΟΙ οι φοιτητές που θα παρακολουθήσουν το Εργαστήριο τουμαθήματος να παρευρεθούν την ίδια ημέρα στο Αμφιθέατρο Β μετά τη Θεωρίατην ώρα του Εργαστηρίου με βάση το πρόγραμμα.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΑΚ. ΕΤΟΥΣ 2021-2022
Δημοσίευση: 10-02-2022 17:01 | Προβολές: 1502
Ενημέρωση
Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Αργοστόλι, Κεφαλονιά ΤΚ 28100, τηλ:26710-27101
E-mail:
grambg@ionio.gr (Διοικητικά Θέματα)
gramfood@ionio.gr (Φοιτητικά Θέματα)
Αργοστόλι, Κεφαλονιά ΤΚ 28100, τηλ:26710-27101
E-mail:
grambg@ionio.gr (Διοικητικά Θέματα)
gramfood@ionio.gr (Φοιτητικά Θέματα)