Πρόγραμμα Μαθημάτων
Σελίδα 1 / 5 : >>>
ΓΕΝΙΚΗ & ΑΝΟΡΓΑΝΗ ΧΗΜΕΙΑ
Δημοσίευση: 09-01-2023 12:40 | Προβολές: 148
image
Η διάλεξη της Ανόργανης Χημείας που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 9/1/2023 θα ξεκινήσει με μισή ώρα καθυστέρηση, δηλαδή στις 6:00 μ.μ. αντί της προκαθορισμένης ώρας (5:30 μμ) Το τελευταίο εργαστήριο Ανόργανης Χημείας θα ξεκινήσει την Τρίτη 10/1/2023 στο Αμφιθέατρο Β' στις 5:00 μ.μ. Το εργαστήριο θα είναι κοινό για τους φοιτητές όλων των ομάδων.  
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑ/ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ "ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ"
Δημοσίευση: 23-11-2022 11:18 | Προβολές: 142
image
Η θεωρία και τα εργαστήρια του μαθήματος "Πληροφορική" δεν θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη και την Παρασκευή 24 και 25/11. Οι αναπλήρωση θα γίνει κατόπιν συνεννόησης με τον διδάσκοντα.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ "ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΩΝ"
Δημοσίευση: 02-11-2022 11:00 | Προβολές: 184
Το εργαστήριο του μαθήματος "Επιστήμη και Τεχνολογία Οίνου και Αποσταγμάτων", με υπεύθυνο διδάσκοντα τον Καθηγητή Ιωάννη Σαμαρά και ημερομηνία 3-11-2022, δεν θα πραγματοποιηθεί. Οι φοιτητές θα ενημερωθούν μέσω opencourses για την ημερομηνία αναπλήρωσης.
ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Δημοσίευση: 18-10-2022 23:20 | Προβολές: 214
Όσοι φοιτητές έχουν δηλώσει το μάθημα "Ειδικά Θέματα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων" παρακαλώ όπως προσέλθουν την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου και ώρα 16:00 στο ΑΜΦΒ (Αρσένης). Η παρουσία όλων είναι σημαντική, καθότι - εκτός από τη γνωριμία με τη νέα διδάσκουσα - θα υπάρξουν κατευθυντήριες για την οργάνωση της ύλης και τη διδασκαλία. Σας ευχαριστώ Ο Πρόεδρος του Τμήματος Ν. Κοψαχείλης
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ "ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΖΥΜΩΣΕΙΣ" - ΕΓΓΡΑΦΗ
Δημοσίευση: 10-10-2022 16:13 | Προβολές: 190
Οι εγγραφές στις εργαστηριακές ομάδες για το μάθημα «Βιομηχανικές Ζυμώσεις» θα πραγματοποιηθούν αύριο 11/10/22 στις 17:00 στο ΑμφΒ [Αμφιθέατρο Αρσένης].Παρακαλώ για την προσέλευσή σας.Ο διδάσκωνΝ. Κοψαχείλης
ΤΟΞΙΚΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ - ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Δημοσίευση: 04-10-2022 14:07 | Προβολές: 371
Πληροφορίες για την έναρξη των μαθημάτων "Τοξικολογία Τροφίμων" και "Αξιοποίηση Παραπροϊόντων Βιομηχανιών Τροφίμων"
ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ - ΑΛΙΕΥΜΑΤΑ
Δημοσίευση: 03-10-2022 14:03 | Προβολές: 201
Οι φοιτητές/τριες του πρώην ΤΕΙ που δεν έχουν παρακολουθήσει τα μαθήματα "Εργασιακές Σχέσεις" και "Τεχνολογία & Έλεγχος Ποιότητας Αλιευμάτων" θα πρέπει να επικοινωνήσουν άμεσα με τη Γραμματεία μέσω email στο gramfood@ionio.gr. Οι φοιτητές/τριες που έχουν παρακολουθήσει τα παραπάνω μαθήματα, θα τα δηλώσουν και θα εξεταστούν σε αυτά σε εμβόλιμη εξεταστική.
ΕΠΙΣΤΗΜΗ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΩΔΩΝ ΠΟΤΩΝ
Δημοσίευση: 03-10-2022 10:04 | Προβολές: 295
Οι εγγραφές στις εργαστηριακές ομάδες του μαθήματος "Επιστήμη & Τεχνολογία Οίνου και Οινοπνευματωδών Ποτών" θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 9:30 στο Αμφιθέατρο Β'.  Παρακαλώ να παρευρεθούν όλοι/ες όσοι/ες επιθυμούν να εγγραφούν στα εργαστήρια του μαθήματος.Οι διαλέξεις του μαθήματος "Επιστήμη & Τεχνολογία Οίνου και Οινοπνευματωδών Ποτών" θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 10 (...)
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ & ΤΕΧΝ/ΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Δημοσίευση: 03-10-2022 09:46 | Προβολές: 194
Οι διαλέξεις του μαθήματος ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ & ΤΕΧΝ/ΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ θα ξεκινήσουν την Τρίτη 11 Οκτ 2022 ώρα 10:30 στο Β Αμφιθέατρο.    Η διδάσκουσα Ε. Κατσαλήρου
ΕΠΙΣΤΗΜΗ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΙΠΩΝ & ΕΛΑΙΩΝ
Δημοσίευση: 03-10-2022 09:45 | Προβολές: 273
Οι εγγραφές στο εργαστήριο του μαθήματος και η ενημέρωση για τη θεωρία του μαθήματος ΕΠΙΣΤΗΜΗ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΙΠΩΝ κ’ ΕΛΑΙΩΝ θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 11 Οκτ 2022 ώρα 8:30 στο Β Αμφιθέατρο.    Οι διδάσκοντες    Ε. Κατσαλήρου & Α. Φράγκος
Αναλυση Τροφίμων θεωρία & εργαστήριο
Δημοσίευση: 03-10-2022 09:43 | Προβολές: 196
Παρακαλώ οι φοιτητές/φοιτήτριες που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το μάθημα Ανάλυση τροφίμων να εγγραφούν στο eclass του μαθήματος καθώς οι επόμενες ανακοινώσεις για τη θεωρία και το εργαστήριο θα αναρτώνται πλέον στο eclass.Η διδάσκουσαΑ. Παπαδάκη
Εγγραφές εργαστηρίου: Τεχνολογία & Έλεγχος Ποιότητας Κρέατος
Δημοσίευση: 30-09-2022 15:27 | Προβολές: 309
  Οι εγγραφές του εργαστηρίου "Τεχνολογία & Έλεγχος Ποιότητας Κρέατος" θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 4/10 και ώρα 9:00 το πρωί στο ΑΜΦΑ. Η παρουσία των φοιτητών που έχουν δηλώσει το εργαστήριο είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ και ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ.   Την Παρασκευή 7/10 και ώρα 9:00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί στο ΑΜΦΑ, το 1ο εργαστήριο για ΟΛΕΣ τις εργαστηριακές ομάδες.
Εγγραφές στις εργαστηριακές ομάδες του μαθήματος "Γενική και Ανόργανη Χημεία"
Δημοσίευση: 30-09-2022 15:20 | Προβολές: 208
Οι εγγραφές στις εργαστηριακές ομάδες του μαθήματος "Γενική και Ανόργανη Χημεία" θα πραγματοποιηθούν στις 2:30 μ.μ. της Δευτέρας 03/10/2022 στη αίθουσα του εργαστηρίου Χημείας, στο Α' κτίριο του Τμήματος (Κτίριο στο οποίο στεγάζεται η Γραμματεία του Τμήματος).   Η παρουσία όλων των φοιτητών που σκοπεύουν να παρακολουθήσουν τα εργαστήρια είναι *υποχρεωτική*.
Ανακοίνωση έναρξης Εργαστηρίου Βιοχημείας Τροφίμων
Δημοσίευση: 30-09-2022 13:03 | Προβολές: 268
Πληροφορίες για την εγγραφή στο εργαστήριο.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΦΡΟΥΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
Δημοσίευση: 30-09-2022 10:55 | Προβολές: 385
Πληροφορίες για την εγγραφή στο εργαστήριο.
Σελίδα 1 / 5 : >>>

Ενημέρωση

Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Αργοστόλι, Κεφαλονιά ΤΚ 28100, τηλ:26710-27101
E-mail:
grambg@ionio.gr (Διοικητικά Θέματα)
gramfood@ionio.gr (Φοιτητικά Θέματα)
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας