Πρόγραμμα Μαθημάτων
Σελίδα 1 / 5 : >>>
ΤΟΞΙΚΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ - ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Δημοσίευση: 04-10-2022 14:07 | Προβολές: 158
Πληροφορίες για την έναρξη των μαθημάτων "Τοξικολογία Τροφίμων" και "Αξιοποίηση Παραπροϊόντων Βιομηχανιών Τροφίμων"
ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ - ΑΛΙΕΥΜΑΤΑ
Δημοσίευση: 03-10-2022 14:03 | Προβολές: 145
Οι φοιτητές/τριες του πρώην ΤΕΙ που δεν έχουν παρακολουθήσει τα μαθήματα "Εργασιακές Σχέσεις" και "Τεχνολογία & Έλεγχος Ποιότητας Αλιευμάτων" θα πρέπει να επικοινωνήσουν άμεσα με τη Γραμματεία μέσω email στο gramfood@ionio.gr. Οι φοιτητές/τριες που έχουν παρακολουθήσει τα παραπάνω μαθήματα, θα τα δηλώσουν και θα εξεταστούν σε αυτά σε εμβόλιμη εξεταστική.
ΕΠΙΣΤΗΜΗ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΩΔΩΝ ΠΟΤΩΝ
Δημοσίευση: 03-10-2022 10:04 | Προβολές: 161
Οι εγγραφές στις εργαστηριακές ομάδες του μαθήματος "Επιστήμη & Τεχνολογία Οίνου και Οινοπνευματωδών Ποτών" θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 9:30 στο Αμφιθέατρο Β'.  Παρακαλώ να παρευρεθούν όλοι/ες όσοι/ες επιθυμούν να εγγραφούν στα εργαστήρια του μαθήματος.Οι διαλέξεις του μαθήματος "Επιστήμη & Τεχνολογία Οίνου και Οινοπνευματωδών Ποτών" θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 10 (...)
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ & ΤΕΧΝ/ΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Δημοσίευση: 03-10-2022 09:46 | Προβολές: 127
Οι διαλέξεις του μαθήματος ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ & ΤΕΧΝ/ΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ θα ξεκινήσουν την Τρίτη 11 Οκτ 2022 ώρα 10:30 στο Β Αμφιθέατρο.    Η διδάσκουσα Ε. Κατσαλήρου
ΕΠΙΣΤΗΜΗ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΙΠΩΝ & ΕΛΑΙΩΝ
Δημοσίευση: 03-10-2022 09:45 | Προβολές: 182
Οι εγγραφές στο εργαστήριο του μαθήματος και η ενημέρωση για τη θεωρία του μαθήματος ΕΠΙΣΤΗΜΗ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΙΠΩΝ κ’ ΕΛΑΙΩΝ θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 11 Οκτ 2022 ώρα 8:30 στο Β Αμφιθέατρο.    Οι διδάσκοντες    Ε. Κατσαλήρου & Α. Φράγκος
Αναλυση Τροφίμων θεωρία & εργαστήριο
Δημοσίευση: 03-10-2022 09:43 | Προβολές: 135
Παρακαλώ οι φοιτητές/φοιτήτριες που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το μάθημα Ανάλυση τροφίμων να εγγραφούν στο eclass του μαθήματος καθώς οι επόμενες ανακοινώσεις για τη θεωρία και το εργαστήριο θα αναρτώνται πλέον στο eclass.Η διδάσκουσαΑ. Παπαδάκη
Εγγραφές εργαστηρίου: Τεχνολογία & Έλεγχος Ποιότητας Κρέατος
Δημοσίευση: 30-09-2022 15:27 | Προβολές: 248
  Οι εγγραφές του εργαστηρίου "Τεχνολογία & Έλεγχος Ποιότητας Κρέατος" θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 4/10 και ώρα 9:00 το πρωί στο ΑΜΦΑ. Η παρουσία των φοιτητών που έχουν δηλώσει το εργαστήριο είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ και ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ.   Την Παρασκευή 7/10 και ώρα 9:00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί στο ΑΜΦΑ, το 1ο εργαστήριο για ΟΛΕΣ τις εργαστηριακές ομάδες.
Εγγραφές στις εργαστηριακές ομάδες του μαθήματος "Γενική και Ανόργανη Χημεία"
Δημοσίευση: 30-09-2022 15:20 | Προβολές: 154
Οι εγγραφές στις εργαστηριακές ομάδες του μαθήματος "Γενική και Ανόργανη Χημεία" θα πραγματοποιηθούν στις 2:30 μ.μ. της Δευτέρας 03/10/2022 στη αίθουσα του εργαστηρίου Χημείας, στο Α' κτίριο του Τμήματος (Κτίριο στο οποίο στεγάζεται η Γραμματεία του Τμήματος).   Η παρουσία όλων των φοιτητών που σκοπεύουν να παρακολουθήσουν τα εργαστήρια είναι *υποχρεωτική*.
Ανακοίνωση έναρξης Εργαστηρίου Βιοχημείας Τροφίμων
Δημοσίευση: 30-09-2022 13:03 | Προβολές: 208
Πληροφορίες για την εγγραφή στο εργαστήριο.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΦΡΟΥΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
Δημοσίευση: 30-09-2022 10:55 | Προβολές: 268
Πληροφορίες για την εγγραφή στο εργαστήριο.
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΖΥΜΩΣΕΙΣ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Δημοσίευση: 30-09-2022 10:31 | Προβολές: 201
Οι εγγραφές στα εργαστήρια και η έναρξη μαθημάτων θα πραγματοποιηθούν τη βδομάδα 10-14/10.Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για τον ακριβή τόπο και χρόνο.Ο διδάσκωνΝ. Κοψαχείλης
ΕΓΓΡΑΦΕΣ - Εργαστήριο Επεξεργασίας Τροφίμων Ι
Δημοσίευση: 30-09-2022 10:27 | Προβολές: 190
Πληροφορίες για εγγραφή στο εργαστήριο.
ΕΓΓΡΑΦΕΣ - Εργαστήριο Ανάλυση Τροφίμων
Δημοσίευση: 30-09-2022 10:25 | Προβολές: 190
Πληροφορίες για την εγγραφή στο εργαστήριο.
ΕΝΑΡΞΗ - ΕΓΓΡΑΦΗ - Τεχνολογία και Έλεγχος Ποιότητας Κρέατος, Επιστήμη και Τεχνολογία Γάλακτος και Προϊόντων
Δημοσίευση: 30-09-2022 10:24 | Προβολές: 371
Πληροφορίες έναρξης μαθημάτων και εγγραφής στις εργαστηριακές ομάδες.
ΒΙΟΛΟΓΙΑ, ΥΓΙΕΙΝΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ - ΕΝΑΡΞΗ
Δημοσίευση: 29-09-2022 14:41 | Προβολές: 284
image
Ενημέρωση για τα έναρξη μαθημάτων και εργαστηρίων
Σελίδα 1 / 5 : >>>

Ενημέρωση

Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Αργοστόλι, Κεφαλονιά ΤΚ 28100, τηλ:26710-27101
E-mail:
grambg@ionio.gr (Διοικητικά Θέματα)
gramfood@ionio.gr (Φοιτητικά Θέματα)
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας