Ανακοινώσεις
Διερεύνηση Βιοδραστικών και Υγειοπροστατευτικών Ουσιών του Ελαιολάδου των Ιονίων Νήσων - 4η Ενημερωτική Εκδήλωση - Κέρκυρα
Δημοσίευση: 24-11-2021 12:18 | Προβολές: 1957
Δικαιούχοι δωρεάν σίτισης φοιτητών ακαδ. έτους 2021-'22 ακαδημαϊκών τμημάτων με έδρα Κεφαλονιά, Ζάκυνθο ή Λευκάδα
Δημοσίευση: 23-11-2021 15:14 | Προβολές: 6385
Ανακοινώνουμε το σύνολο των πεντακοσίων εβδομήντα εννιά (579) δικαιούχων φοιτητών δωρεάν σίτισης, ακαδημαϊκού έτους 2021-2022, για τα Ακαδημαϊκά Τμήματα του ιδρύματος που έχουν έδρα σε Κεφαλονιά, Ζάκυνθο και Λευκάδα.
Παράταση της δράσης «σπουδά...ΖΩ!» 2021-2022 της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας έως 26/11/2021
Δημοσίευση: 18-11-2021 16:08 | Προβολές: 8577
«Παροχή διατακτικών σίτισης σε προπτυχιακούς πρωτοετείς φοιτητές – φοιτήτριες του ακαδημαϊκού έτους 2021-2022, μέλη οικογενειών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με οικογενειακό εισόδημα κάτω από τα όρια της φτώχειας»
Ευχαριστήρια επιστολή για την υποδοχή, την ξενάγηση και την φιλοξενία των φοιτητών του τμήματος «Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων» του ΙΟΝΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ, στις εγκαταστάσεις της Βιοτεχνίας Κρεάτων ΑΦΟΙ ΔΕΛΗΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΙ.
Δημοσίευση: 18-11-2021 14:08 | Προβολές: 2908
Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021
Ευχαριστήρια Επιστολή
Με την παρούσα θα θέλαμε να εκφράσουμε, για άλλη μια χρονιά, τις θερμές μας ευχαριστίες για την υποδοχή, την ξενάγηση και την φιλοξενία των φοιτητών του τμήματος «Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων» του ΙΟΝΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ, στις εγκαταστάσεις της Βιοτεχνίας Κρεάτων ΑΦΟΙ ΔΕΛΗΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΙ.
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 16 Νοεμβρίου (...)
ΠΡΟΟΔΟΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΙΙ)
Δημοσίευση: 15-11-2021 12:12 | Προβολές: 958
Η πρόοδος του εργαστηρίου Μικροβιολογία Τροφίμων και Μικροβιολογία Τροφίμων ΙΙ θα διεξαχθεί την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 12:00 στο κτίριο Α.Οι διδάσκοντεςΕ. ΗρειώτουΑ. Γεράκης
Ακαδημαϊκή ακεραιότητα: παρουσίαση των σχετικών εννοιών από τη Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης του Ιονίου Πανεπιστημίου
Δημοσίευση: 15-11-2021 11:13 | Προβολές: 9492
Νέα παρουσίαση της Βιβλιοθήκης & Κέντρου Πληροφόρησης για την Ακαδημαϊκή ακεραιότητα, μια έννοια, ή μάλλον, μια πρακτική κεντρική στη ζωή μέσα στο Πανεπιστήμιο.
Αναφορά για το συμμετοχικό πρόγραμμα SCOAP3 2020
Δημοσίευση: 09-11-2021 10:16 | Ενημέρωση: 10-11-2021 14:55 | Προβολές: 4908
ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΩΡΕΑΝ RAPID TEST
Δημοσίευση: 03-11-2021 13:06 | Προβολές: 1319
Μετά από επικοινωνία με το Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλληνίας, σας ενημερώνουμε ότι διενεργούνται δωρεάν test ανίχνευσης αντιγόνου του κορωνοϊού με τη μέθοδο ταχείας δοκιμασίας (RAPID TEST), στην είσοδο του Νοσοκομείου (Σουηδίας 17, Αργοστόλι).
Επίσης μπορείτε να ενημερώνεστε για τα σημεία μαζικών δειγματοληψιών από τις ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ, στην ιστοσελίδα (...)
Επίσκεψη της Γενικής Γραμματέως Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στο Τμήμα Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων
Δημοσίευση: 03-11-2021 10:06 | Προβολές: 2713
Eπίσκεψη της Γενικής Γραμματέως Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Χριστιάνας Καλογήρου στις εγκαταστάσεις του Τμήματος Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων στο Αργοστόλι, παρουσία του Βουλευτή Παναγή Καππάτου και του Αντιπεριφερειάρχη Σωτήρη Κουρή.
ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ - ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΖΥΜΩΣΕΙΣ
Δημοσίευση: 02-11-2021 22:52 | Προβολές: 707
Όλοι οι φοιτητές που παρακολούθησαν τη θεωρία του μαθήματος "Βιομηχανικές Ζυμώσεις" σήμερα (02-11-2021) στις 14:30 μ.μ. στο αμφιθέατρο "Αρσένης", θα μπορούν να εισέρχονται στους χώρους του Τμήματος μόνο με βεβαίωση αρνητικού test ταχείας ανίχνευσης COVID-19 (rapid test), ανεξάρτητα από τον εμβολιασμό τους. Ο έλεγχος θα πρέπει να πραγματοποιηθεί αύριο (03-11-2021, πριν από την προσέλευση στη (...)
ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ
Δημοσίευση: 02-11-2021 13:44 | Προβολές: 774
ΠΡΟΣΟΧΗ
Όλοι οι φοιτητές που ανήκουν στο εργαστηριακό τμήμα του μαθήματος Επεξεργασία Τροφίμων Ι, το οποίο πραγματοποίησε εργαστηριακή άσκηση σήμερα (02-11-2021) στις 8:30 π.μ., θα μπορούν να εισέρχονται στους χώρους του Τμήματος μόνο με βεβαίωση αρνητικού test ταχείας ανίχνευσης COVID-19 (rapid test), ανεξάρτητα από τον εμβολιασμό τους.
ΔΗΛΩΣΗ EDUPASS
Δημοσίευση: 27-10-2021 10:34 | Προβολές: 1377
Καλούνται οι φοιτητές να δηλώσουν (άμεσα) στην πλατφόρμα edupass την παρουσία και συμμετοχή στη δια ζώσης εκπαιδευτική διαδικασία με βάση το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή αρνητικού rapid test ή self-test.
Στο προσεχές διάστημα η πρόσβαση στις εγκαταστάσεις του Τμήματος θα ελέγχεται με βάση τις δηλώσεις στο edupass και δεν θα είναι δυνατή η παρουσία φοιτητών στο Τμήμα οι οποίοι δεν θα (...)
Διεθνής Εβδομάδα Ανοικτής Πρόσβασης 2021
Δημοσίευση: 25-10-2021 10:00 | Προβολές: 7803
Η Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης του Ιονίου Πανεπιστημίου συμμετέχει στη Διεθνή Εβδομάδα Ανοικτής Πρόσβασης 2021, για την οποία φέτος έχει αφιερωθεί η εβδομάδα από 25 ως 31 Οκτωβρίου. Βασικό θέμα είναι «Έχει Σημασία Πώς Ανοίγουμε τη Γνώση: Χτίζοντας Συμπεριληπτικές Δομές».
Συμμετοχή του Ιονίου Πανεπιστημίου στο έργο «Υποδομή Εφαρμογών Μικροβιώματος σε Συστήματα Τροφίμων – FOODBIOMES»
Δημοσίευση: 25-10-2021 09:22 | Προβολές: 2255
Το Ιόνιο Πανεπιστήμιο (Τμήμα Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων) συμμετείχε στην 1η δια ζώσης συνάντηση εργασίας του έργου «Υποδομή Εφαρμογών Μικροβιώματος σε Συστήματα Τροφίμων – FOODBIOMES» που εντάσσεται στα πλαίσια της εθνικής δράσης «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΡΙΣΤΕΙΑ».

Ενημέρωση
Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Αργοστόλι, Κεφαλονιά ΤΚ 28100, τηλ:26710-27101
E-mail:
grambg@ionio.gr (Διοικητικά Θέματα)
gramfood@ionio.gr (Φοιτητικά Θέματα)
Αργοστόλι, Κεφαλονιά ΤΚ 28100, τηλ:26710-27101
E-mail:
grambg@ionio.gr (Διοικητικά Θέματα)
gramfood@ionio.gr (Φοιτητικά Θέματα)


MedOil_invitation_Κέρκυρα











