Έρευνα
Σελίδα 1 / 4 : >>>
Δοκιμαστική πρόσβαση στα ηλεκτρονικά βιβλία του De Gruyter
Δημοσίευση: 01-02-2024 12:11 | Προβολές: 1689
Συνημμένα αρχεία
en  pdf.png  De Gruyter eBook Trial--HEAL-LINK
Mέγεθος: 1.02 MB :: Τύπος: Αρχείο PDF
image
Η Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης σας ενημερώνει για την έναρξη δοκιμαστικής πρόσβασης της εκτενούς συλλογής ηλεκτρονικών βιβλίων του εκδοτικού οίκου De Gruyter. Η πρόσβαση παρέχεται μέσω του Συνδέσμου Ελληνικών Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών και θα παραμείνει ανοικτή για 3 μήνες.
Έναρξη δοκιμαστικής πρόσβασης στη βάση CNKI Express
Δημοσίευση: 22-01-2024 10:29 | Προβολές: 2612
Συνημμένα αρχεία
en  pdf.png  CNKI
Mέγεθος: 718.94 KB :: Τύπος: Αρχείο PDF
image
Η Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης σας ενημερώνει για την έναρξη δοκιμαστικής πρόσβασης στη βάση CNKI Express. Η πρόσβαση παρέχεται μέσω του Συνδέσμου Ελληνικών Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών και θα παραμείνει ανοικτή για 6 μήνες.
Δελτίο Βιβλιοθήκης για τις ερευνητικές δημοσιεύσεις Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2023
Δημοσίευση: 08-01-2024 13:24 | Προβολές: 2562
image
Η Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης του Ιονίου Πανεπιστημίου δημοσιεύει το δελτίο για την ερευνητική παραγωγή του Ιονίου Πανεπιστημίου, όπως αυτή καταγράφεται στη βάση Scopus και στον εκδοτικό οίκο ανοικτής πρόσβασης MDPI για τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο 2023.
Πρόσβαση στη βάση Cambridge Structural Database
Δημοσίευση: 30-10-2023 10:42 | Προβολές: 878
image
Η Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης του Ιονίου Πανεπιστημίου σας ενημερώνει για την υπογραφή της μονοετούς συμφωνίας μεταξύ του ΣΕΑΒ και της Cambridge Structural Database.
Εορτάζοντας την Εβδομάδα Ανοικτής Πρόσβασης 2023
Δημοσίευση: 26-10-2023 09:19 | Προβολές: 4663
image
Η Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης σας ενημερώνει για την Διεθνή Εβδομάδα Ανοικτής Πρόσβασης 2023.
To Τμήμα Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων του Ιονίου Πανεπιστημίου στη ΔΕΘ 2023
Δημοσίευση: 24-10-2023 13:22 | Προβολές: 446
image
Ένα επιδόρπιο τύπου γιαουρτιού που δεν είναι φτιαγμένο από γαλακτοκομικά προϊόντα, αλλά από...φάβα, με την επιφάνεια του μάλιστα να αφορά σε μια καινοτόμα εδώδιμη μεμβράνη πρωτεϊνικής προέλευσης, στην οποία έχει εγκλωβιστεί φυτικό εκχύλισμα, σύστησε και κέρασε στους επισκέπτες της 87ης ΔΕΘ η ομάδα της Ερευνητικής Υποδομής «FOODBIOMES».
Δοκιμαστική πρόσβαση στη βάση Statista
Δημοσίευση: 18-10-2023 13:40 | Προβολές: 2450
Έναρξη: 18-10-2023 |Λήξη: 13-12-2023
[Έληξε]
Συνημμένα αρχεία
en  pdf.png  Company Insights
Mέγεθος: 667.04 KB :: Τύπος: Αρχείο PDF
en  pdf.png  Statista for academic institutions
Mέγεθος: 266.46 KB :: Τύπος: Αρχείο PDF
en  pdf.png  Consumer Insights
Mέγεθος: 979.94 KB :: Τύπος: Αρχείο PDF
en  pdf.png  Market Insights
Mέγεθος: 108.17 KB :: Τύπος: Αρχείο PDF
en  pdf.png  Get to know Statista
Mέγεθος: 2.48 MB :: Τύπος: Αρχείο PDF
image
Η Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης σας ενημερώνει ότι ο Σύνδεσμος Ελληνικών Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών (ΣΕΑΒ) προσφέρει δοκιμαστική πρόσβαση στη βάση Statista. Η πρόσβαση θα παραμείνει ανοικτή για 60 μέρες (μέχρι 13-12-2023).
Διαδικτυακό σεμινάριο του ΣΕΑΒ για τη χρήση του HARDMIN
Δημοσίευση: 11-10-2023 12:47 | Προβολές: 1649
Έναρξη: 11-10-2023 |Λήξη: 26-10-2023
[Έληξε]
image
Η Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης του Ιονίου Πανεπιστημίου σας ενημερώνει για το διαδικτυακό ενημερωτικό σεμινάριο που διοργανώνει ο ΣΕΑΒ και το οποίο θα διενεργηθεί μέσω Zoom, την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023 στις 11:00 π.μ. για τη χρήση του HARDMIN και για την εκπόνηση πλάνων διαχείρισης δεδομένων.
ΣΕΑΒ: Ανακοίνωση για σεμινάρια εκδοτών -- Φθινόπωρο 2023
Δημοσίευση: 25-09-2023 14:24 | Προβολές: 2372
image
Η Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης του Ιονίου Πανεπιστημίου σας ενημερώνει ότι πρόκειται να διεξαχθούν τους προσεχείς μήνες σεμινάρια που αφορούν στη διαδικασία δημοσίευσης στους εκδότες Springer Nature και Wiley.
Δελτίο Βιβλιοθήκης για τις ερευνητικές δημοσιεύσεις Ιουλίου-Αυγούστου 2023
Δημοσίευση: 13-09-2023 10:20 | Προβολές: 7519
image
Η Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης του Ιονίου Πανεπιστημίου δημοσιεύει το δελτίο για την ερευνητική παραγωγή του Ιονίου Πανεπιστημίου, όπως αυτή καταγράφεται στη βάση Scopus και στον εκδοτικό οίκο ανοικτής πρόσβασης MDPI για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο 2023.
Δελτίο Βιβλιοθήκης για τις ερευνητικές δημοσιεύσεις Μαΐου-Ιουνίου 2023
Δημοσίευση: 04-07-2023 10:11 | Προβολές: 7178
image
Η Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης του Ιονίου Πανεπιστημίου δημοσιεύει το δελτίο για την ερευνητική παραγωγή του Ιονίου Πανεπιστημίου, όπως αυτή καταγράφεται στη βάση Scopus και στον εκδοτικό οίκο ανοικτής πρόσβασης MDPI για τους μήνες Μάιο και Ιούνιο 2023.
Δελτίο Βιβλιοθήκης για τις ερευνητικές δημοσιεύσεις Μαρτίου-Απριλίου 2023
Δημοσίευση: 02-05-2023 14:59 | Προβολές: 4211
image
Η Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης του Ιονίου Πανεπιστημίου δημοσιεύει το δελτίο για την ερευνητική παραγωγή του Ιονίου Πανεπιστημίου, όπως αυτή καταγράφεται στη βάση Scopus και στον εκδοτικό οίκο ανοικτής πρόσβασης MDPI για τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο 2023.
Turnitin: Ανίχνευση κειμένων από εφαρμογές Τεχνητής Νοημοσύνης
Δημοσίευση: 05-04-2023 11:21 | Προβολές: 3311
image
Η Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης του Ιονίου Πανεπιστημίου σας ενημερώνει για την υπηρεσία AI writing detection από την Turnitin, διαθέσιμη από τις 4/4/2023.
Αναφορά προόδου των Προγραμμάτων Ανοικτής Πρόσβασης του ΣΕΑΒ για το έτος 2022
Δημοσίευση: 31-03-2023 14:27 | Προβολές: 2461
image
Η Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης σας ενημερώνει ότι δημοσιεύθηκε η αναφορά προόδου των Προγραμμάτων Ανοικτής Πρόσβασης του ΣΕΑΒ για το έτος 2022.
Δελτίο Βιβλιοθήκης για τις ερευνητικές δημοσιεύσεις Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2023
Δημοσίευση: 13-03-2023 13:19 | Προβολές: 4382
image
Η Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης του Ιονίου Πανεπιστημίου δημοσιεύει το δελτίο για την ερευνητική παραγωγή του Ιονίου Πανεπιστημίου, όπως αυτή καταγράφεται στη βάση Scopus και στον εκδοτικό οίκο ανοικτής πρόσβασης MDPI για τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο 2023.
Σελίδα 1 / 4 : >>>

Ενημέρωση

Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Αργοστόλι, Κεφαλονιά ΤΚ 28100, τηλ:26710-27101
E-mail:
grambg@ionio.gr (Διοικητικά Θέματα)
gramfood@ionio.gr (Φοιτητικά Θέματα)
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας