Ανοικτή Πρόσβαση
Σελίδα 4 / 4 : <<<
ΚΑΛΛΙΠΟΣ+: 5η Διαδικτυακή Παρουσίαση για το 2ο Ορόσημο Υποβολής Προτάσεων
Δημοσίευση: 31-12-2020 13:43 | Προβολές: 5426
Σημαντική Ημερομηνία: 08-01-2021
[Έληξε]
image
Η Επιστημονική Επιτροπή Συντονισμού και Αξιολόγησης (ΕΕΣΑ), καθώς και η Κεντρική Ομάδα Υποστήριξης (ΚΟΥ) του νέου Έργου ΚΑΛΛΙΠΟΣ+ (2020-2022), σας προσκαλούν στην 5η Διαδικτυακή Παρουσίαση, που θα πραγματοποιηθεί την (...)
Νέα προσφορά της JSTOR έως 30 Ιουνίου 2021
Δημοσίευση: 07-12-2020 14:52 | Προβολές: 10875
image
Η JSTOR, επεκτείνοντας την προσφορά της για την υποστήριξη των ακαδημαϊκών ιδρυμάτων στην περίοδο της COVID-19, παρέχει στην πανεπιστημιακή μας κοινότητα δωρεάν πρόσβαση σε όλες τις συλλογές περιοδικών και πρωτογενών πηγών (...)
Ενημερωτική εκδήλωση για τις προσκλήσεις του έργου ΚΑΛΛΙΠΟΣ+ ανοικτή σε όλα τα Μέλη ΔΕΠ των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων της Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων
Δημοσίευση: 01-10-2020 11:44 | Προβολές: 5967
image
Διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση για τις προσκλήσεις του έργου ΚΑΛΛΙΠΟΣ+ ανοικτή σε όλα τα Μέλη ΔΕΠ των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων της Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων, την Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2020, ώρα 12:00 μ.μ. από τη Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης του Πανεπιστημίου Πατρών.
Συγγραφή ακαδημαϊκών ηλεκτρονικών συγγραμμάτων στο πλαίσιο του Έργου ΚΑΛΛΙΠΟΣ+
Δημοσίευση: 22-09-2020 08:05 | Προβολές: 5736
image
Πρόσκληση υποβολής προτάσεων για τη συγγραφή ακαδημαϊκών ηλεκτρονικών συγγραμμάτων στο πλαίσιο του Έργου ΚΑΛΛΙΠΟΣ+ από τις 30 Σεπτεμβρίου 2020.
Σελίδα 4 / 4 : <<<

Ενημέρωση

Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Αργοστόλι, Κεφαλονιά ΤΚ 28100, τηλ:26710-27101
E-mail:
grambg@ionio.gr (Διοικητικά Θέματα)
gramfood@ionio.gr (Φοιτητικά Θέματα)
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας