Ακαδημαϊκοί Σύμβουλοι

Σύμφωνα με το άρθρο 58 του Εσωτερικού Κανονισμού του Ιονίου Πανεπιστημίου, η Συνέλευση κάθε Τμήματος αναθέτει καθήκοντα Ακαδημαϊκού Συμβούλου, σε έναν ή περισσότερους καθηγητές του Τμήματος με σκοπό να συμβουλεύουν και να υποστηρίζουν τους πρωτοετείς, κυρίως, φοιτητές, έτσι ώστε να διευκολυνθεί η μετάβασή τους από τη δευτεροβάθμια στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Μέσα από την εκπαιδευτική, ερευνητική και εργασιακή τους εμπειρία, παρέχουν υποστήριξη και καθοδήγηση στους φοιτητές σε θέματα σχετικά με την πρόοδο και την επιτυχή ολοκλήρωση των σπουδών τους, καθώς και σε θέματα σταδιοδρομίας.

Σύμφωνα με την 1η/10-9-2021 Συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης του Τμήματος Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων, οι Ακαδημαϊκοί Σύμβουλοι του ακ. έτους 2021-2022 είναι τα παρακάτω μέλη ΔΕΠ:

Για τους φοιτητές Α’ έτους σπουδών: Ειρήνη Κατσαλήρου, Επίκουρη Καθηγήτρια 

Για τους φοιτητές Β’ έτους σπουδών: Αντώνιος Μουστάκας, Αναπληρωτής Καθηγητής

Για τους φοιτητές Γ έτους σπουδών: Αικατερίνη Παπαδάκη, Επίκουρη Καθηγήτρια.

Για τους φοιτητές Δ έτους σπουδών (και φοιτητές επί πτυχίω): Ευσταθία Σκώττη, Επίκουρη Καθηγήτρια

 

 

Ενημέρωση: 16-09-2021

Φοιτητικά

Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Αργοστόλι, Κεφαλονιά ΤΚ 28100, τηλ:26710-27101
E-mail:
grambg@ionio.gr (Διοικητικά Θέματα)
gramfood@ionio.gr (Φοιτητικά Θέματα)