Σωτηρία Μήλλα

Βαθμίδα: Εργαστηριακό Διδακτικό Προσωπικό
Τηλέφωνο: 2671027132
Email: smilla@ionio.gr
Website: https://www.researchgate.net/profile/Sotiria-Milla
Ώρες γραφείου: Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή 9:00-12:00 (για επικοινωνία με τους/τις φοιτητές/τριες)

Μήλλα Σωτηρία

gr  pdf.png  Μήλλα Σωτηρία: Βιογραφικό Σημείωμα
Mέγεθος: 457.8 KB :: Τύπος: Αρχείο PDF

Η κ. Σωτηρία Μήλλα είναι Τεχνολόγος Γεωπόνος (ΤΕΙ Κρήτης) με Μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης (MSc) στο αντικείμενο ΄΄Φυτοπροστασία και Περιβάλλον΄΄, (Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών), το οποίο εκπονήθηκε με Υποτροφία του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ).

Είναι μέλος της Ελληνικής Εντομολογικής Εταιρείας.

Έχει συμμετάσχει για περισσότερο από 6 έτη σε ερευνητικά προγράμματα του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ (πρώην ΕΘΙΑΓΕ) στο Ηράκλειο Κρήτης, στο Βόλο Μαγνησίας και στα Κεντρικά γραφεία στο Μαρούσι Αττικής, με συνεχείς συμβάσεις ορισμένου χρόνου από το 1995-2001. 

Διορίστηκε το 2003 στο τμήμα Βιολογικής Γεωργίας του ΤΕΙ Ηπείρου με έδρα το Αργοστόλι, ως Ε.Τ.Ε.Π. στη θέση Φυτοπροστασία (Φυτοπαθολογία, Εντομολογία, In Vitro Καλλιέργεια), διδάσκοντας τα μαθήματα: Γενική και Ειδική Φυτοπαθολογία, Γενική και Ειδική Ζωολογία και Εντομολογία, Συστηματική Βοτανική και Βιολογική Φυτοπροστασία.

Το 2016 εντάχθηκε σε θέση Ε.ΔΙ.Π. Έχει διδάξει επικουρικά ή/και αυτόνομα στο Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Ιονίου Πανεπιστημίου (και στο πρώην Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων) το εργαστηριακό μέρος των μαθημάτων Μετασυλλεκτικά παθογόνα και εχθροί τροφίμων, Επεξεργασία Τροφίμων Ι & ΙΙ, Τεχνολογία και ποιοτικός έλεγχος ελαιολάδου και λιπαρών υλών, Ανάλυση Τροφίμων και Ειδική Δενδροκομία και Αμπελουργία.

Έχει δημοσιεύσει 4 ερευνητικές εργασίες σε Διεθνή Επιστημονικά Περιοδικά με κριτές και έχει συμμετάσχει με ανακοινώσεις σε 2 Διεθνή και σε 11 Πανελλήνια Επιστημονικά Συνέδρια.

Έχει συμμετάσχει ως μέλος της ερευνητικής ομάδας σε 4 ερευνητικά προγράμματα του Τμήματος.

 

 

Ενημέρωση: 05-07-2023

Επιστροφή
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας