Προσκτήσεις Βιβλιοθήκης
Ένα πασχαλινό δώρο από την Jstor!
Δημοσίευση: 10-05-2021 10:34 | Ενημέρωση: 12-05-2021 07:46 | Προβολές: 13630
Σημαντική Ημερομηνία: 30-06-2022
[Έληξε]
Παράταση της ημερομηνίας λήξης πρόσβασης για τις συλλογές περιοδικών και πρωτογενών πηγών της JSTOR για ακόμη ένα έτος, έως τις 30 Ιουνίου 2022.
Δωρεάν δοκιμαστική περίοδος στη World Library
Δημοσίευση: 09-03-2021 14:10 | Προβολές: 15863
Σημαντική Ημερομηνία: 08-04-2021
[Έληξε]
Για π ρ ώ τ η φ ο ρ ά σε ελληνικό ίδρυμα δωρεάν δοκιμαστική πρόσβαση στη βάση ηλεκτρονικών βιβλίων World Library με περισσότερα από 1,8 εκατ. ebooks έως τις 8 Απριλίου 2021.
Πρόσβαση στη συλλογή των ηλεκτρονικών περιοδικών του εκδότη De Gruyter
Δημοσίευση: 26-01-2021 13:36 | Προβολές: 11149
Βιβλιογραφικό Δελτίο - Τεύχος 14
Δημοσίευση: 14-12-2020 11:37 | Προβολές: 10496
Δημοσιεύτηκε το τεύχος 14 του «Βιβλιογραφικού Δελτίου», της εξαμηνιαίας ηλεκτρονικής έκδοσης που περιέχει το υλικό που καταλογογραφήθηκε και εισήχθη στον κατάλογο της Βιβλιοθήκης κατά το εξάμηνο Ιούλιος-Δεκέμβριος (...)
Νέα προσφορά της JSTOR έως 30 Ιουνίου 2021
Δημοσίευση: 07-12-2020 14:52 | Προβολές: 12787
Η JSTOR, επεκτείνοντας την προσφορά της για την υποστήριξη των ακαδημαϊκών ιδρυμάτων στην περίοδο της COVID-19, παρέχει στην πανεπιστημιακή μας κοινότητα δωρεάν πρόσβαση σε όλες τις συλλογές περιοδικών και πρωτογενών πηγών (...)
Ενημέρωση
Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Αργοστόλι, Κεφαλονιά ΤΚ 28100, τηλ:26710-27101
E-mail:
grambg@ionio.gr (Διοικητικά Θέματα)
gramfood@ionio.gr (Φοιτητικά Θέματα)
Αργοστόλι, Κεφαλονιά ΤΚ 28100, τηλ:26710-27101
E-mail:
grambg@ionio.gr (Διοικητικά Θέματα)
gramfood@ionio.gr (Φοιτητικά Θέματα)