Προσκτήσεις Βιβλιοθήκης
Σελίδα 2 / 2 : <<<
Ένα πασχαλινό δώρο από την Jstor!
Δημοσίευση: 10-05-2021 10:34 | Ενημέρωση: 12-05-2021 07:46 | Προβολές: 12438
Σημαντική Ημερομηνία: 30-06-2022
[Έληξε]
image
Παράταση της ημερομηνίας λήξης πρόσβασης για τις συλλογές περιοδικών και πρωτογενών πηγών της JSTOR για ακόμη ένα έτος, έως τις 30 Ιουνίου 2022.
Δωρεάν δοκιμαστική περίοδος στη World Library
Δημοσίευση: 09-03-2021 14:10 | Προβολές: 14735
Σημαντική Ημερομηνία: 08-04-2021
[Έληξε]
Συνημμένα αρχεία
en  ppt.png  Οδηγός χρήστη στη World Library
Mέγεθος: 15.09 MB :: Τύπος: Παρουσίαση PowerPoint
image
Για  π ρ ώ τ η  φ ο ρ ά  σε ελληνικό ίδρυμα δωρεάν δοκιμαστική πρόσβαση στη βάση ηλεκτρονικών βιβλίων World Library με περισσότερα από 1,8 εκατ. ebooks έως τις 8 Απριλίου 2021.
Πρόσβαση στη συλλογή των ηλεκτρονικών περιοδικών του εκδότη De Gruyter
Δημοσίευση: 26-01-2021 13:36 | Προβολές: 10179
image
Νέα συμφωνία του ΣΕΑΒ με τον εκδοτικό οίκο De Gruyter
Βιβλιογραφικό Δελτίο - Τεύχος 14
Δημοσίευση: 14-12-2020 11:37 | Προβολές: 9464
image
Δημοσιεύτηκε το τεύχος 14 του «Βιβλιογραφικού Δελτίου», της εξαμηνιαίας ηλεκτρονικής έκδοσης που περιέχει το υλικό που καταλογογραφήθηκε και εισήχθη στον κατάλογο της Βιβλιοθήκης κατά το εξάμηνο Ιούλιος-Δεκέμβριος (...)
Νέα προσφορά της JSTOR έως 30 Ιουνίου 2021
Δημοσίευση: 07-12-2020 14:52 | Προβολές: 11416
image
Η JSTOR, επεκτείνοντας την προσφορά της για την υποστήριξη των ακαδημαϊκών ιδρυμάτων στην περίοδο της COVID-19, παρέχει στην πανεπιστημιακή μας κοινότητα δωρεάν πρόσβαση σε όλες τις συλλογές περιοδικών και πρωτογενών πηγών (...)
Σελίδα 2 / 2 : <<<

Ενημέρωση

Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Αργοστόλι, Κεφαλονιά ΤΚ 28100, τηλ:26710-27101
E-mail:
grambg@ionio.gr (Διοικητικά Θέματα)
gramfood@ionio.gr (Φοιτητικά Θέματα)
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας