Εκπαιδευτικές Δράσεις
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ
Δημοσίευση: 13-03-2023 10:06 | Προβολές: 312
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Σας προσκαλούμε στην ενημερωτική παρουσίαση σχετικά με την αιμοδοσία η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15-03-2023 στις 3:00-5:00 μ.μ. στο Αμφιθέατρο Β (Γεράσιμος Αρσένης).
Η παρουσίαση θα γίνει από την Μικροβιολόγο κ. Κούκια Ελευθερία Μαρίνα και την Προϊσταμένη Αιμοδοσίας κ. Πεφάνη Σουζάνα από το Γ.Ν. Κεφαλληνίας.
Βιντεοσκόπηση της παρουσίασης των Προγραμμάτων Ανοικτής Πρόσβασης του ΣΕΑΒ
Δημοσίευση: 23-02-2023 10:13 | Προβολές: 4268
H Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης του Ιονίου Πανεπιστημίου σε συνεργασία με τη Μονάδα Επιστημονικής Επικοινώνησης του Συνδέσμου Ελληνικών Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών (ΣΕΑΒ/HEAL-Link), διοργάνωσαν ενημερωτική εκδήλωση για τις Συμφωνίες Ανοικτής Πρόσβασης του ΣΕΑΒ. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη βιντεοσκόπηση ακολουθώντας τον σύνδεσμο που περιέχεται στην ανακοίνωση.
Σεμινάριο "Ανάπτυξη Επιχειρηματικού Σχεδίου"
Δημοσίευση: 15-02-2023 12:22 | Προβολές: 578
Ανακοίνωση για την έναρξη του μαθήματος «Ανάπτυξη Επιχειρηματικού Σχεδίου»
Ανακοινώνεται στους φοιτητές του Τμήματος ότι το μάθημα του Τμήματος Τουρισμού με τίτλο «Ανάπτυξη Επιχειρηματικού Σχεδίου» θα προσφέρεται ως μάθημα ελεύθερης επιλογής στους φοιτητές του Τμήματος. To μάθημα αυτό αποτελεί συνέχεια του μαθήματος «Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα στη Ψηφιακή Εποχή».
Η διδασκαλία του (...)
4η Ημερίδα - Κέρκυρα - Έρευνα για την βιολογική αξία των προϊόντων (οίνος, σταφίδα) και των παραπροϊόντων του σταφυλιού από τα νησιά του Ιονίου
Δημοσίευση: 24-01-2023 11:43 | Προβολές: 913
Σας προσκαλούμε στην 4η ενημερωτική ημερίδα - Κέρκυρα η οποία θα πραγματοποιηθεί την Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023, ώρα 16:00 διαδικτυακά στη διεύθυνση
https://ionio-gr.zoom.us/j/96083628987
Στην ημερίδα θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα της πράξης «Έρευνα για την βιολογική αξία των προϊόντων (οίνος, σταφίδα) και των παραπροϊόντων του σταφυλιού από τα νησιά του Ιονίου» [MIS 5006536] που (...)
3η Ημερίδα - Ζάκυνθος - Έρευνα για την βιολογική αξία των προϊόντων (οίνος, σταφίδα) και των παραπροϊόντων του σταφυλιού από τα νησιά του Ιονίου
Δημοσίευση: 24-01-2023 11:36 | Προβολές: 862
Σας προσκαλούμε στην 3η ενημερωτική ημερίδα - Ζάκυνθος η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023, ώρα 19:00 διαδικτυακά στη διεύθυνση
https://ionio-gr.zoom.us/j/93920852304
Στην ημερίδα θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα της πράξης «Έρευνα για την βιολογική αξία των προϊόντων (οίνος, σταφίδα) και των παραπροϊόντων του σταφυλιού από τα νησιά του Ιονίου» [MIS 5006536] που (...)
2η Ημερίδα - Λευκάδα - Έρευνα για την βιολογική αξία των προϊόντων (οίνος, σταφίδα) και των παραπροϊόντων του σταφυλιού από τα νησιά του Ιονίου
Δημοσίευση: 24-01-2023 11:19 | Προβολές: 745
Σας προσκαλούμε στην 2η ενημερωτική ημερίδα - Λευκάδα η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023, ώρα 16:00 διαδικτυακά στη διεύθυνση:
https://ionio-gr.zoom.us/j/94725977967
Στην ημερίδα θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα της πράξης «Έρευνα για την βιολογική αξία των προϊόντων (οίνος, σταφίδα) και των παραπροϊόντων του σταφυλιού από τα νησιά του Ιονίου» [MIS 5006536] που (...)
Ημερίδα παρουσίασης αποτελεσμάτων πράξεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ιόνια Νησιά 2014-2020» σχετικά με την άμπελο και τα προϊόντα της
Δημοσίευση: 23-01-2023 09:34 | Προβολές: 671
Σας προσκαλούμε στην ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023, ώρα 17:00 στο Αμφιθέατρο «Γεράσιμος Αρσένης» του Τμήματος Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων του Ιονίου Πανεπιστημίου με αντικείμενο την άμπελο και τα προϊόντα της στα Ιόνια Νησιά.
Στην ημερίδα θα παρουσιαστούν αποτελέσματα των πράξεων «Έρευνα για την βιολογική αξία των προϊόντων (οίνος, σταφίδα) και των (...)
ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ «Αξιοποίηση των υπολειμμάτων οινοποίησης για τη παραγωγή πρώτων υλών υψηλής προστιθέμενης αξίας για τη βιομηχανία τροφίμων, καλλυντικών και παραφαρμακευτικών ειδών»
Δημοσίευση: 09-12-2022 14:35 | Προβολές: 274
ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ «Αξιοποίηση των υπολειμμάτων οινοποίησης για τη παραγωγή πρώτων υλών υψηλής προστιθέμενης αξίας για τη βιομηχανία τροφίμων, καλλυντικών και παραφαρμακευτικών ειδών»
Δημοσίευση: 06-12-2022 10:41 | Προβολές: 628
ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - ΖΑΚΥΝΘΟΣ «Αξιοποίηση των υπολειμμάτων οινοποίησης για τη παραγωγή πρώτων υλών υψηλής προστιθέμενης αξίας για τη βιομηχανία τροφίμων, καλλυντικών και παραφαρμακευτικών ειδών»
Δημοσίευση: 06-12-2022 10:11 | Προβολές: 279
Υποτροφίες από την Πρεσβεία των Η.Π.Α. για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας στο πλαίσιο του "Summer Work Travel"
Δημοσίευση: 22-11-2022 09:01 | Προβολές: 5897
Έναρξη: 22-11-2022 |Λήξη: 15-12-2022
[Έληξε]
Για πρώτη φορά, η Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Ελλάδα προσφέρει 15 υποτροφίες σε φοιτητές των Ελληνικών ΑΕΙ για την συμμετοχή τους στο πρόγραμμα Summer Work Travel , το καλοκαίρι του 2023.
Το πρόγραμμα αυτό προσφέρει τη δυνατότητα απόκτησης επαγγελματικής εμπειρίας εώς και 4 μηνών στις Η.Π.Α. ενώ περιλαμβάνει και εισαγωγικό σεμινάριο 3 ημερών στην Νέα Υόρκη.
Προθεσμία αιτήσεων : 15 Δεκεμβρίου (...)
Διεθνής Εβδομάδα Ανοικτής Πρόσβασης 2022
Δημοσίευση: 25-10-2022 12:11 | Προβολές: 5740
Η Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης του Ιονίου Πανεπιστημίου σας ενημερώνει για την Διεθνή Εβδομάδα Ανοικτής Πρόσβασης 2022. Η Διεθνής Εβδομάδα φέτος λαμβάνει χώρα μεταξύ 24 και 30 Οκτώβρη και έχει θέμα Open for Climate Justice.
Νέο μάθημα της Βιβλιοθήκης για την Ανοικτή Επιστήμη Ionio Open eClass.
Δημοσίευση: 16-09-2022 11:41 | Προβολές: 3908
Δημοσιεύτηκε στο Ionio Open eClass ένα νέο και πολύ ενδιαφέρον διαδικτυακό σεμινάριο της Βιβλιοθήκης για την Ανοικτή Επιστήμη.
Στις «καλές πρακτικές» του ΕΠΑνΕΚ η “FOODBIOMES”
Δημοσίευση: 21-06-2022 22:47 | Προβολές: 1022
Στις «καλές πρακτικές» του ΕΠΑνΕΚ η “FOODBIOMES”
Η Υποδομή Περιφερειακής Αριστείας «Εφαρμογές Μικροβιώματος σε Συστήματα Τροφίμων -FOODBIOMES» εγκρίθηκε για χρηματοδότηση τον Νοέμβριο του 2020 και άρχισε τη λειτουργία της στα μέσα Δεκεμβρίου του 2020.
Ενάμιση έτος μετά, η FOODBIOMES συμπεριλαμβάνεται στις ιστορίες επιτυχίας και καλών πρακτικώντου Επιχειρησιακού Προγράμματος (...)
Διοργάνωση Ημερίδας: "Βιο-οικονομία και ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων για τη βιομηχανία τροφίμων"
Δημοσίευση: 31-05-2022 19:15 | Ενημέρωση: 06-06-2022 21:15 | Προβολές: 2317
Η ημερίδα με τίτλο «Βιο-οικονομία και ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων για τη βιομηχανία τροφίμων» διοργανώνεται στο πλαίσιο του προγράμματος «Ερευνητική υποδομή για την ανάπτυξη βιοδιεργασιών τροφίμων και την εκμετάλλευση καινοτομιών - Food Innovation RI». Το πρόγραμμα υλοποιείται στο Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Ιονίου Πανεπιστημίου, με επιστημονικό υπεύθυνο τον Αν. Καθηγητή Νικόλαο Κοψαχείλη.
Ενημέρωση
Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Αργοστόλι, Κεφαλονιά ΤΚ 28100, τηλ:26710-27101
E-mail:
grambg@ionio.gr (Διοικητικά Θέματα)
gramfood@ionio.gr (Φοιτητικά Θέματα)
Αργοστόλι, Κεφαλονιά ΤΚ 28100, τηλ:26710-27101
E-mail:
grambg@ionio.gr (Διοικητικά Θέματα)
gramfood@ionio.gr (Φοιτητικά Θέματα)