Όλες οι δημοσιεύσεις
Σελίδα 58 / 67 : <<<>>>
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Δημοσίευση: 14-10-2020 12:47 | Προβολές: 1767
Οι διαλέξεις του μαθήματος ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ θα πραγματοποιούνται σύγχρονα κάθε Δευτέρα, ώρα 8:45 μέσω της πλατφόρμας Zoom. Τα στοιχεία για να συνδεθείτε και να παρακολουθήσετε (...)
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ (θεωρία)
Δημοσίευση: 13-10-2020 12:58 | Προβολές: 1169
Η θεωρία του μαθήματος ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ξεκινά την Τετάρτη 14 Οκτ. 2020 ώρα 17:30 μέσω της πλατφόρμας zoom. Η σύνδεσμος για να εγγραφείτε είναι: https://zoom.us/meeting/register/tJ0qcOGhrz4uHd3796RxS3MgmhwAeytD819t Ο (...)
ΒΙΟΛΟΓΙΑ (2η παράδοση)
Δημοσίευση: 13-10-2020 11:10 | Προβολές: 1150
Η 2η παράδοση της Βιολογίας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου και ώρα 10:30πμ.Class1 FST is inviting you to a scheduled Zoom meeting.Topic: Class1 FST's Zoom MeetingTime: Oct 14, 2020 10:30 AM AthensJoin Zoom Meetinghttps://zoom.us/j/97250151132?pwd=VnhucWY1ak83ZmJVMWhpb28xWUlsZz09Meeting ID: 972 5015 1132Passcode: (...)
Εργαστήριο "Πληροφορική"
Δημοσίευση: 07-10-2020 11:03 | Ενημέρωση: 13-10-2020 08:48 | Προβολές: 1714
Παρακαλούνται οι φοιτητές που παρακολουθούν το εργαστήριο "Πληροφορικής" να προσέλθουν στον προαύλιο χώρο του κτιρίου Α' την Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 10:30.   Ο διδάσκων Χρυσόστομος (...)
Βασικός Οδηγός Ψηφιακών Υπηρεσιών για πρωτοετείς φοιτητές
Δημοσίευση: 12-10-2020 10:42 | Προβολές: 13505
image
Σύντομος οδηγός με τα πρώτα βασικά βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν οι πρωτοετείς φοιτητές
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (Α εξάμηνο)
Δημοσίευση: 06-10-2020 11:42 | Ενημέρωση: 12-10-2020 08:36 | Προβολές: 1588
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (Α εξάμηνο) Θεωρία Οι διαλέξεις του μαθήματος ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 12/10/2020 σύμφωνα με το εβδομαδιαίο (...)
ΚΩΔΙΚΟΙ ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ 2020
Δημοσίευση: 11-10-2020 23:40 | Προβολές: 1829
Πληροφορίες για την παραλαβή κωδικών από τους πρωτοετείς φοιτητές.
Χρηματικά Βραβεία Εστίας Ναυτικών
Δημοσίευση: 08-10-2020 14:35 | Προβολές: 746
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Εστία Ναυτικών θα χορηγήσει Χρηματικά Βραβεία στα παιδιά των εν ενεργεία και συνταξιούχων ναυτικών που φοίτησαν στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 και (...)
Βιοχημείας Τροφίμων - Θεωρία/Εργαστήριο
Δημοσίευση: 08-10-2020 10:37 | Προβολές: 1009
Το μάθημα της Βιοχημείας Τροφίμων θα ξεκινήσει κανονικά από την Τετάρτη 14/10 και ώρα 14.30.Το link (πλατφόρμα Ζoom) που αφορά στις διαδικτυακές διαλέξεις έχει αναρτηθεί μέσω του eclass. Το μάθημα παραμείνει ανοιχτό στο eclass για (...)
"Πως θα γίνει το Ιόνιο Πανεπιστήμιο ενεργός εταίρος για την ανάπτυξη της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης" - live συζήτηση στο Kefaloniapress [07.10.2020, 18.30]
Δημοσίευση: 07-10-2020 08:46 | Ενημέρωση: 07-10-2020 15:40 | Προβολές: 2415
Με τη φιλοδοξία να γίνει το Ιόνιο Πανεπιστήμιο ενεργός εταίρος της ανάπτυξης των νησιών μας, ο νέος Πρύτανης του Ιονίου Πανεπιστημίου Ανδρέας Φλώρος θα παρουσιάσει το σχέδιο της Πρυτανικής Αρχής για την επίτευξη αυτού του στόχου, ενώ οι καθηγητές Εφη Ηρειώτου, Πρόεδρος Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, Αντα Πατέλη, Πρόεδρος του Τμήματος Τουρισμού, και Σπύρος Πολυκαλάς, Πρόεδρος του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας, θα αναφερθούν στους επιμέρους τομείς και τη συνεργασία τους με τις τοπικές επιχειρήσεις και φορείς.
"ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ" Θεωρία/Εργαστήριο
Δημοσίευση: 06-10-2020 23:29 | Προβολές: 1008
Οι διαλέξεις για τη θεωρία της Ανάλυσης Τροφίμων θα ξεκινήσουν βάση του προγράμματος που έχει αναρτηθεί την επόμενη εβδομάδα (Τρίτη 13/10), διαδικτυακά με στοιχεία σύνδεσης στο zoom που θα αναρτηθούν στο eclass. Το (...)
Εργαστήριο "Τεχνολογία Γάλακτος και Γαλακτοκομικών Προϊόντων" - Εγγραφή σε εργαστηριακές ομάδες
Δημοσίευση: 06-10-2020 23:26 | Προβολές: 868
Καλούνται οι φοιτητές/τριες που έχουν δηλώσει και πρόκειται να παρακολουθήσουν το Εργαστήριο του μαθήματος Τεχνολογία Γάλακτος και Γαλακτοκομικών Προϊόντων να προσέλθουν αυτοπροσώπως στο Αμφιθέατρο του Β’ Κτιρίου (...)
Εργαστήριο "Τεχνολογία και Έλεγχος Ποιότητας Σιτηρών-Αρτοπαρασκευασμάτων" - Εγγραφή σε εργαστηριακές ομάδες
Δημοσίευση: 06-10-2020 23:23 | Προβολές: 768
Καλούνται οι φοιτητές/τριες που έχουν δηλώσει και πρόκειται να παρακολουθήσουν το Εργαστήριο του μαθήματος Τεχνολογία και Έλεγχος Ποιότητας Σιτηρών-Αρτοπαρασκευασμάτων να προσέλθουν αυτοπροσώπως στο Αμφιθέατρο του (...)
ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΝ "ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΙΤΗΡΩΝ (BG259)"  ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ E_CLASS
Δημοσίευση: 06-10-2020 12:49 | Προβολές: 1015
Οι φοιτητές/τριες που θέλουν να παρακολουθούν το μάθημα θα πρέπει να εγγραφούν στην πλατφόρμα:  http://eclass.teiion.gr/ του Ιονίου Πανεπιστημίου, η οποία είναι προσπελάσιμη από το σύνδεσμο: http://eclass.teiion.gr/courses/BG259/                  (...)
Βιολογία - Εξ αποστάσεως εκπαίδευση
Δημοσίευση: 06-10-2020 12:47 | Προβολές: 1849
Οι φοιτητές που θα παρακολουθήσουν το μάθημα της Βιολογίας παρακαλούνται να συνδεθούν στο:Class1 FST is inviting you to a scheduled Zoom meeting.Topic: Class1 FST's Zoom MeetingTime: Oct 7, 2020 12:30 PM AthensJoin Zoom Meetinghttps://zoom.us/j/93943306789?pwd=bjV1bktZR1NtOTZGMUcyT3BsNE1EUT09Meeting ID: 939 4330 (...)
Σελίδα 58 / 67 : <<<>>>

Ενημέρωση

Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Αργοστόλι, Κεφαλονιά ΤΚ 28100, τηλ:26710-27101
E-mail:
grambg@ionio.gr (Διοικητικά Θέματα)
gramfood@ionio.gr (Φοιτητικά Θέματα)
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας