Άρτια κατάρτιση
στην Επιστήμη & Τεχνολογία των Τροφίμων
για επιστημονική και επαγγελματική
σταδιοδρομία και εξέλιξη
Περισσότερα

Το Τμήμα

Το Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων έχει ως αποστολή να προάγει την ανάπτυξη και τη μετάδοση γνώσεων στην επιστήμη και την τεχνολογία τροφίμων με τη διδασκαλία, την εφαρμοσμένη έρευνα, και την παροχή στους σπουδαστές των εφοδίων εκείνων, που τους εξασφαλίζουν την άρτια κατάρτιση για την επιστημονική και την επαγγελματική τους σταδιοδρομία και εξέλιξη, καθιστώντας τους ανταγωνιστικούς στην αγορά εργασίας.

Περισσότερα

Πρόσφατες Δημοσιεύσεις
ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ / ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΙΙ
Δημοσίευση: 12-01-2021 12:57 | Προβολές: 1072
Οι φοιτητές που έχουν παρακολουθήσει το εργαστήριο της Μικροβιολογίας Τροφίμων ή της Μικροβιολογίας Τροφίμων ΙΙ (του ΤΕΙ) και θέλουν να εξεταστούν στο Εργαστήριο πρέπει μέχρι τη Πέμπτη 14.01.2021 και ώρα 12:00 να στείλουν (...)
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
Δημοσίευση: 12-01-2021 08:50 | Προβολές: 1077
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Η εξέταση του εργαστηρίου πληροφορικής θα πραγματοποιηθεί τη Τετάρτη 13 Ιανουαρίου και ώρα 12.00 Για την συμμετοχή τους στην εξέταση θα πρέπει οι εξεταζόμενοι (...)
ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2020-2021 (Θεωρίες και Εργαστήρια)
Δημοσίευση: 12-01-2021 12:01 | Προβολές: 1212
Σας ενημερώνουμε ότι από σήμερα έως την Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021 θα είναι ενεργή η ηλεκτρονική πλατφόρμα δήλωσης των εξεταζόμενων μαθημάτων exams.ionio.gr H δήλωση είναι υποχρεωτική για τη συμμετοχή στην εξεταστική περίοδο (...)
Ανακοίνωση για την έναρξη της σίτισης
Δημοσίευση: 11-01-2021 13:40 | Προβολές: 1658
Ενημερώνουμε τους φοιτητές του Ιονίου Πανεπιστημίου, ότι τα φοιτητικά εστιατόρια στις έδρες των ακαδημαϊκών τμημάτων, λειτουργούν κανονικά από την Πέμπτη 7/01/2021 και η σίτιση γίνεται με αποκλειστική διανομή σε πακέτο.

Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων

Το Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων έχει ως αποστολή να προάγει την ανάπτυξη και τη μετάδοση γνώσεων στην επιστήμη και την τεχνολογία τροφίμων με τη διδασκαλία, την εφαρμοσμένη έρευνα, και την παροχή στους σπουδαστές των εφοδίων εκείνων, που τους εξασφαλίζουν την άρτια κατάρτιση για την επιστημονική και την επαγγελματική τους σταδιοδρομία και εξέλιξη, καθιστώντας τους ανταγωνιστικούς στην αγορά εργασίας.

Περισσότερα