Άρτια κατάρτιση
στην Επιστήμη & Τεχνολογία των Τροφίμων
για επιστημονική και επαγγελματική
σταδιοδρομία και εξέλιξη
Περισσότερα

Το Τμήμα

Το Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων έχει ως αποστολή να προάγει την ανάπτυξη και τη μετάδοση γνώσεων στην επιστήμη και την τεχνολογία τροφίμων με τη διδασκαλία, την εφαρμοσμένη έρευνα, και την παροχή στους σπουδαστές των εφοδίων εκείνων, που τους εξασφαλίζουν την άρτια κατάρτιση για την επιστημονική και την επαγγελματική τους σταδιοδρομία και εξέλιξη, καθιστώντας τους ανταγωνιστικούς στην αγορά εργασίας.

Περισσότερα

Πρόσφατες Δημοσιεύσεις
Δηλώσεις μαθημάτων χειμερινού εξαμήνου ακαδ. έτους 2020-21
Δημοσίευση: 25-09-2020 15:04 | Προβολές: 1192
Οι δηλώσεις μαθημάτων για το πρόγραμμα σπουδών Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Α.Ε.Ι.), (αφορά φοιτητές δεύτερου έτους), γίνονται ηλεκτρονικά στο σύνδεσμο http://gram-web.ionio.gr/unistudent, από 29/9/2020 έως 9/10/2020. Οι δηλώσεις μαθημάτων για (...)
Διεξαγωγή μαθημάτων χειμερινού εξαμήνου, ακαδ. έτους 2020-21
Δημοσίευση: 22-09-2020 10:40 | Προβολές: 1436
Το Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Ιονίου Πανεπιστημίου, κατά την 1η Γενική Συνέλευση για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, αποφάσισε: Τη διεξαγωγή της διδασκαλίας του θεωρητικού μέρους των μαθημάτων του (...)
ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2020 - ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ – ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ
Δημοσίευση: 23-09-2020 10:01 | Προβολές: 1921
Συνημμένα αρχεία
    ΕΝΤΥΠΟ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗΣ
Mέγεθος: 149.6 KB :: Τύπος: Αρχείο PDF
    ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΦΟΙΤΗΤΗ
Mέγεθος: 29 KB :: Τύπος: Kείμενο Word
Α. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΓΓΡΑΦΗ Σας ενημερώνουμε ότι ξεκινά η εγγραφή των επιτυχόντων των Πανελλαδικών Εξετάσεων έτους 2020 στις Σχολές και τα Τμήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά, κατά (...)

Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων

Το Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων έχει ως αποστολή να προάγει την ανάπτυξη και τη μετάδοση γνώσεων στην επιστήμη και την τεχνολογία τροφίμων με τη διδασκαλία, την εφαρμοσμένη έρευνα, και την παροχή στους σπουδαστές των εφοδίων εκείνων, που τους εξασφαλίζουν την άρτια κατάρτιση για την επιστημονική και την επαγγελματική τους σταδιοδρομία και εξέλιξη, καθιστώντας τους ανταγωνιστικούς στην αγορά εργασίας.

Περισσότερα