Άρτια κατάρτιση
στην Επιστήμη & Τεχνολογία των Τροφίμων
για επιστημονική και επαγγελματική
σταδιοδρομία και εξέλιξη
Περισσότερα

Το Τμήμα

Το Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων έχει ως αποστολή να προάγει την ανάπτυξη και τη μετάδοση γνώσεων στην επιστήμη και την τεχνολογία τροφίμων με τη διδασκαλία, την εφαρμοσμένη έρευνα, και την παροχή στους σπουδαστές των εφοδίων εκείνων, που τους εξασφαλίζουν την άρτια κατάρτιση για την επιστημονική και την επαγγελματική τους σταδιοδρομία και εξέλιξη, καθιστώντας τους ανταγωνιστικούς στην αγορά εργασίας.

Περισσότερα

Πρόσφατες Δημοσιεύσεις
Δικαιούχοι φοιτητές δωρεάν σίτισης ακ.τμημάτων του ΙΠ με έδρα σε Κεφαλονιά, Ζάκυνθο και Λευκάδα.
Δημοσίευση: 02-12-2020 18:56 | Προβολές: 1288
Κατάλογος δικαιούχων φοιτητών δωρεάν σίτισης, ακαδημαϊκού έτους 2020-2021, για τα  Ακαδημαϊκά Τμήματα του Ιδρύματος που έχουν έδρα: Κεφαλονιά, Ζάκυνθο και Λευκάδα.
Διευκρίνιση για την παραλαβή των ακαδημαϊκών ταυτοτήτων
Δημοσίευση: 27-11-2020 13:40 | Προβολές: 1961
Διευκρινίζεται πως η παραλαβή ακαδημαϊκών ταυτοτήτων από τους φοιτητές είναι απολύτως δωρεάν.
Παράταση ισχύος έκτακτων μέτρων έως και την 7η Δεκεμβρίου 2020
Δημοσίευση: 29-11-2020 13:41 | Προβολές: 1530
image
Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση 76629/28.11.2020, η ισχύς των έκτακτων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού παρατείνεται έως και την 7η Δεκεμβρίου.
Απόκτηση Ακαδημαϊκής Ταυτότητας φοιτητών Τμημάτων Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας, Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων, Περιβάλλοντος και Περιφερειακής Ανάπτυξης
Δημοσίευση: 26-11-2020 13:53 | Προβολές: 1225
Καλούνται οι φοιτητές των παρακάτω Ακαδημαϊκών Τμημάτων: Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας, Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων, Περιβάλλοντος και Περιφερειακής Ανάπτυξης,  που δεν έχουν ακόμη παραλάβει την Ακαδημαϊκή τους Ταυτότητα, να μεριμνήσουν άμεσα για την απόκτηση της.

Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων

Το Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων έχει ως αποστολή να προάγει την ανάπτυξη και τη μετάδοση γνώσεων στην επιστήμη και την τεχνολογία τροφίμων με τη διδασκαλία, την εφαρμοσμένη έρευνα, και την παροχή στους σπουδαστές των εφοδίων εκείνων, που τους εξασφαλίζουν την άρτια κατάρτιση για την επιστημονική και την επαγγελματική τους σταδιοδρομία και εξέλιξη, καθιστώντας τους ανταγωνιστικούς στην αγορά εργασίας.

Περισσότερα