Άρτια κατάρτιση
στην Επιστήμη & Τεχνολογία των Τροφίμων
για επιστημονική και επαγγελματική
σταδιοδρομία και εξέλιξη
Περισσότερα

Το Τμήμα

Το Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων έχει ως αποστολή να προάγει την ανάπτυξη και τη μετάδοση γνώσεων στην επιστήμη και την τεχνολογία τροφίμων με τη διδασκαλία, την εφαρμοσμένη έρευνα, και την παροχή στους σπουδαστές των εφοδίων εκείνων, που τους εξασφαλίζουν την άρτια κατάρτιση για την επιστημονική και την επαγγελματική τους σταδιοδρομία και εξέλιξη, καθιστώντας τους ανταγωνιστικούς στην αγορά εργασίας.

Περισσότερα

Πρόσφατες Δημοσιεύσεις
Ενημέρωση για τους αλλογενείς φοιτητές, και ιδίως οι φοιτητές που προέρχονται από την Κύπρο και την Ιορδανία.
Δημοσίευση: 29-05-2020 13:24 | Προβολές: 1005
Συνημμένα αρχεία
    Συνημμένο Αρχείο 1
Mέγεθος: 144.61 KB :: Τύπος: Kείμενο Word
Σας ενημερώνουμε ότι οι αλλογενείς φοιτητές, και ιδίως οι φοιτητές που προέρχονται από την Κύπρο και την Ιορδανία, μετά την είσοδό τους στην ελληνική επικράτεια θα πρέπει: α) να παραμείνουν σε κατ’ οίκον περιορισμό για (...)
Yποτροφίες ελληνο-γαλλικής συνεργασίας για ανώτατες σπουδές στη Γαλλία (ακαδημαϊκό έτος 2020-2021)
Δημοσίευση: 29-05-2020 09:10 | Προβολές: 1006
Συνημμένα αρχεία
    Πρόσκληση (Ελληνικά)
Mέγεθος: 85.46 KB :: Τύπος: Kείμενο Word
    Πρόσκληση (Γαλλικά)
Mέγεθος: 85.1 KB :: Τύπος: Kείμενο Word
Σας ανακοινώσουμε ότι την 1η Ιουνίου 2020 γίνεται η έναρξη της πρόσκλησης υποβολής υποψηφιοτήτων για υποτροφίες ελληνο-γαλλικής συνεργασίας για ανώτατες σπουδές στη Γαλλία (ακαδημαϊκό έτος 2020-2021):α) για μεταπτυχιακές (...)
Εξετάσεις Εργαστηρίου “Τεχνολογία & Έλεγχος Ποιότητας Κρέατος” (εμβόλιμη)
Δημοσίευση: 29-05-2020 11:55 | Προβολές: 1006
Παρακαλούνται οι φοιτητές οι οποίοι σκοπεύουν να εξεταστούν στο Εργαστήριο: “Τεχνολογία & Έλεγχος Ποιότητας Κρέατος” (εμβόλιμη), με την απαραίτητη προϋπόθεση ότι έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία την παρακολούθηση (...)
Εξετάσεις Εαρινού για τους φοιτητές του πρώην ΤΕΙ Τεχνολογίας Τροφίμων
Δημοσίευση: 28-05-2020 13:09 | Προβολές: 1028
Παρακαλούνται οι φοιτητές του Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων οι οποίοι σκοπεύουν να εξεταστούν στα εργαστήρια Μικροβιολογίας Τροφίμων Ι και Μικροβιολογίας Τροφίμων ΙΙ (εμβόλιμη), με την απαραίτητη προϋπόθεση ότι (...)

Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων

Το Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων έχει ως αποστολή να προάγει την ανάπτυξη και τη μετάδοση γνώσεων στην επιστήμη και την τεχνολογία τροφίμων με τη διδασκαλία, την εφαρμοσμένη έρευνα, και την παροχή στους σπουδαστές των εφοδίων εκείνων, που τους εξασφαλίζουν την άρτια κατάρτιση για την επιστημονική και την επαγγελματική τους σταδιοδρομία και εξέλιξη, καθιστώντας τους ανταγωνιστικούς στην αγορά εργασίας.

Περισσότερα