Άρτια κατάρτιση
στην Επιστήμη & Τεχνολογία των Τροφίμων
για επιστημονική και επαγγελματική
σταδιοδρομία και εξέλιξη
Περισσότερα

Το Τμήμα

Το Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων έχει ως αποστολή να προάγει την ανάπτυξη και τη μετάδοση γνώσεων στην επιστήμη και την τεχνολογία τροφίμων με τη διδασκαλία, την εφαρμοσμένη έρευνα, και την παροχή στους σπουδαστές των εφοδίων εκείνων, που τους εξασφαλίζουν την άρτια κατάρτιση για την επιστημονική και την επαγγελματική τους σταδιοδρομία και εξέλιξη, καθιστώντας τους ανταγωνιστικούς στην αγορά εργασίας.

Περισσότερα

Πρόσφατες Δημοσιεύσεις
Έναρξη ηλεκτρονικής διαδικασίας Αξιολόγησης Μαθημάτων και Διδασκόντων (Εαρινό Εξάμηνο 2020-21)
Δημοσίευση: 19-04-2021 14:10 | Προβολές: 1309
image
Η Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας του Ιονίου Πανεπιστημίου ενημερώνει για την έναρξη της ανώνυμης ηλεκτρονικής διαδικασίας Αξιολόγησης Μαθημάτων και Διδασκόντων για όλα τα μαθήματα που διδάσκονται στο τρέχον εξάμηνο στα Προπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών (ΠΠΣ) του Ιδρύματος.
Ανακοίνωση διακοπής σίτισης φοιτητών για την περίοδο διακοπών Πάσχα 2021
Δημοσίευση: 12-04-2021 14:45 | Προβολές: 1733
Ενημερώνουμε τους φοιτητές του Ιονίου Πανεπιστημίου, ότι η παροχή δωρεάν σίτισης στα φοιτητικά εστιατόρια θα διακοπεί από το Σάββατο 24/04/2021 έως και το Σάββατο 08/05/2021.
21-22 Απρίλη 2021: διαδικτυακό σεμινάριο από την IEEE για συγγραφείς και ερευνητές/νήτριες
Δημοσίευση: 19-04-2021 11:15 | Προβολές: 1156
image
Διαδικτυακό σεμινάριο «IEEE Authorship and Open Access Symposium: Best Practices to Get Published to Increase the Exposure and Impact of Your Research». Δηλώστε συμμετοχή.
Πλατφόρμα Open Research Europe
Δημοσίευση: 09-04-2021 11:06 | Προβολές: 1897
image
Η πλατφόρμα Open Research Europe υλοποιεί ένα νέο μοντέλο δημοσίευσης που θα φιλοξενεί άρθρα ερευνητ(ρι)ών, των οποίων η έρευνα έχει χρηματοδοτηθεί από το «Horizon 2020». Όπως αναλυτικά αναφέρεται στην ανακοίνωση του Παραρτήματος Επιστημονικής Επικοινώνησης του ΣΕΑΒ (Σύνδεσμος Ελληνικών Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών), "η έρευνα, η οποία υποβάλλεται στην Open Research Europe, δημοσιεύεται και στη (...)

Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων

Το Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων έχει ως αποστολή να προάγει την ανάπτυξη και τη μετάδοση γνώσεων στην επιστήμη και την τεχνολογία τροφίμων με τη διδασκαλία, την εφαρμοσμένη έρευνα, και την παροχή στους σπουδαστές των εφοδίων εκείνων, που τους εξασφαλίζουν την άρτια κατάρτιση για την επιστημονική και την επαγγελματική τους σταδιοδρομία και εξέλιξη, καθιστώντας τους ανταγωνιστικούς στην αγορά εργασίας.

Περισσότερα