Άρτια κατάρτιση
στην Επιστήμη & Τεχνολογία των Τροφίμων
για επιστημονική και επαγγελματική
σταδιοδρομία και εξέλιξη
Περισσότερα

Το Τμήμα

Το Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων έχει ως αποστολή να προάγει την ανάπτυξη και τη μετάδοση γνώσεων στην επιστήμη και την τεχνολογία τροφίμων με τη διδασκαλία, την εφαρμοσμένη έρευνα, και την παροχή στους σπουδαστές των εφοδίων εκείνων, που τους εξασφαλίζουν την άρτια κατάρτιση για την επιστημονική και την επαγγελματική τους σταδιοδρομία και εξέλιξη, καθιστώντας τους ανταγωνιστικούς στην αγορά εργασίας.

Περισσότερα

Accreditation
Πρόσφατες Δημοσιεύσεις
Κατατακτήριες Εξετάσεις ακ. έτους 2025-2026 - Μαθήματα και Ύλη
Δημοσίευση: 19-05-2025 11:33 | Ενημέρωση: 08-07-2025 20:56 | Προβολές: 543
image
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Κατατακτήριες Εξετάσεις ακαδημαϊκού έτους 2025-2026 στο τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Ιονίου Πανεπιστημίου Ανακοινώνουμε τη διενέργεια Κατατακτηρίων Εξετάσεων ακ. έτους 2025-2026, στο Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων.
Πρόγραμμα χορήγησης υποτροφιών σε επιμελείς φοιτητές/τριες που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες (ΕΚΟ) και σε τρίτεκνους/πολύτεκνους για το ακαδ. έτος 2022-2023
Δημοσίευση: 07-07-2025 12:05 | Προβολές: 157
image
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2022-2023 ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ (ΙΚΥ) στο πλαίσιο της Πράξης «Πρόγραμμα χορήγησης υποτροφιών σε επιμελείς φοιτητές/τριες που ανήκουν σε Ευπαθείς Κοινωνικές Ομάδες (ΕΚΟ) και σε τρίτεκνους/πολύτεκνους - Ακαδημαϊκό έτος 2022-2023».   Συγχρηματοδότηση  Ελλάδα και Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό (...)
Ανακοίνωση για τη διακοπή σίτισης και στέγασης κατά την περίοδο των θερινών διακοπών 2025
Δημοσίευση: 06-06-2025 14:27 | Προβολές: 2721
Ενημερώνουμε τους φοιτητές του Ιονίου Πανεπιστημίου στην Κέρκυρα, οι οποίοι στεγάζονται στα ξενοδοχεία και στη Φοιτητική Εστία, ότι δικαιούνται να παραμείνουν μέχρι και την Παρασκευή 20/06/2025 (αναχώρηση το Σάββατο 21/06/2025 και ώρα 12.00), λόγω των θερινών διακοπών ακαδ. έτους 2024-2025. Η επιστροφή των φοιτητών δύναται να πραγματοποιηθεί από την Κυριακή 31/08/2025. Τα φοιτητικά εστιατόρια σε Κέρκυρα, Ζάκυνθο, Κεφαλονιά θα παραμείνουν κλειστά από το Σάββατο 21/06/2025 έως και το Σάββατο 30/08/2025.
ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ σίτισης-στέγασης φοιτητών/τριών των ακαδημαϊκών τμημάτων σε Κέρκυρα-Ζάκυνθο-Κεφαλονιά [ακαδ. έτος 2025-2026]: ΛΗΞΗ υποβολών 27/07/2025
Δημοσίευση: 28-05-2025 12:23 | Ενημέρωση: 08-07-2025 11:54 | Προβολές: 6056
image
Ενημερώνουμε τους προπτυχιακούς (εκτός των νεοεισαχθέντων), μεταπτυχιακούς φοιτητές και φοιτήτριες, καθώς και τους/τις υποψήφιους/υποψήφιες διδάκτορες του Ιονίου Πανεπιστημίου, ότι για το ακαδημαϊκό έτος 2025 – 2026 οι αιτήσεις και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για στέγαση και σίτιση θα υποβληθούν ηλεκτρονικά στην παρακάτω διεύθυνση: https://applications.care.ionio.gr/students/. Από Δευτέρα 2 Ιουνίου 2025 έως και Κυριακή 27 Ιουλίου 2025
Ανακοίνωση για το φοιτητικό στεγαστικό επίδομα ακαδ. έτους 2024-2025
Δημοσίευση: 01-07-2025 14:04 | Προβολές: 3077
Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους ότι από τη Δευτέρα 30 Ιουνίου 2025  έως την Πέμπτη  31 Ιουλίου 2025 θα είναι ανοικτή  η ηλεκτρονική εφαρμογή, για την υποβολή της αίτησης χορήγησης του φοιτητικού στεγαστικού επιδόματος ακαδημαϊκού έτους 2024-25, μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων.
Webinar για τη χρήση της Cambridge Structural Database
Δημοσίευση: 04-06-2025 14:56 | Προβολές: 489
image
Η Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης σας ενημερώνει ότι στο πλαίσιο της συμφωνίας του ΣΕΑΒ με την Cambridge Structural Database (CSD), θα πραγματοποιηθεί ένα διαδικτυακό σεμινάριο σχετικά με την χρήση της βάσης για την παρουσίαση βασικών εννοιών της χημείας στη διδασκαλία προπτυχιακών φοιτητών.

Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων

Το Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων έχει ως αποστολή να προάγει την ανάπτυξη και τη μετάδοση γνώσεων στην επιστήμη και την τεχνολογία τροφίμων με τη διδασκαλία, την εφαρμοσμένη έρευνα, και την παροχή στους σπουδαστές των εφοδίων εκείνων, που τους εξασφαλίζουν την άρτια κατάρτιση για την επιστημονική και την επαγγελματική τους σταδιοδρομία και εξέλιξη, καθιστώντας τους ανταγωνιστικούς στην αγορά εργασίας.

Περισσότερα

Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας